Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ilyenkor? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ma a barátomnál voltam és a gépén megnéztem az előzményeket. Teljesen ártatlanul, gyanútlanul ültem oda, csak egy korábbi, általa emlegetett zenét akartam megkeresni. De megláttam, hogy facebookon több lány képeit is nézegette. Néhányukról már hallottam, mert volt, hogy akkor is ráírtak, mikor együtt voltunk, és mikor rákérdeztem, mindig leoltotta őket, hogy milyen buták, és össze se lehet őket velem hasonlítani, de ő mindig a lányokkal jött ki jobban... volt olyan is, akiről még életemben nem hallottam.

Nem a közösségi oldalakon éljük a párkapcsolatunkat, mindketten csak néha-néha felnézünk. De mostanában egyre több időt tölt a gép előtt esténként (éjszakába nyúlóan), és azt mondja csak "nézeget" meg "olvasgat" valami érdektelen dolgot.

Nem szoktam féltékeny lenni, igazából most sem érzem konkrétan azt, hogy az lennék, mert tudom, hogy engem szeret és nem csalna meg. Csak rosszul esik, hogy nem teljesen őszinte velem.

Érdemes ezt egyáltalán felhoznom neki? Én szeretek minden apróságot megbeszélni, szerinte a dolgok elrendeződnek maguktól is, elfelejtődnek.

Tudom, hogy túlreagálom ezt a dolgot, de nem a képeken van a hangsúly, hanem hogy annyira mondja, hogy szeret, de úgy érzem sok mindent nem mond el nekem. Mit tegyek?

2012. szept. 13. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
gondolom az után is megnézi a csinos lányokat, annyi a különbség, h itt van nyoma
2012. szept. 13. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
utcán
2012. szept. 13. 18:24
 3/5 anonim ***** válasza:

ez van ha az ember magándolgaiba matatnak.hiába van párkapcsolat,azért egy kis magánszférát kéne hagyni....

kérdezd meg tőle ha ennyire aggaszt

2012. szept. 13. 18:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Leírtam, hogy véletlenül találtam meg őket. Soha nem kutakodtam utána, mindketten tudjuk egymás e-mail stb jelszavát, de soha nem lépek be helyette. Sms-eit sem olvasom... Eddig csak azt tudtam a dolgairól, amiket ő elmondott nekem.
2012. szept. 13. 18:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak igaza lehet.. nem is gondoltam bele ilyen szempontból
2012. szept. 13. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!