Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon kéne a segítség, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kéne a segítség, mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akinek mondtam, hogy szívesen megcsókolnám és ő is benne volt, mondta hogyan lehetne s hogy nem jó megtervezve, ezért majd csak jönni fog. De utána meg azt mondta, hogy nem akarja velem és hogy nem akar beszélni, de miért nem ? Ő se heterő és méig zavarja, hogy én a lányokat szeretem. Ezt nem értem, ez biztos csak egy kifogás valamire vagy tényleg zavarja? De hát ő is más, akkor meg nem értem. Én meg csak rá tudok gondolni, és őt akarom, de szerintem nagyon "nyomultam" vagy nem tudom. Valaki tud segíteni? Jó lenne ha tudnám mire gondol, legalább tiszta lenne minden. Mondta, hogy nem igazán jövök be neki, de smárolna velem, aztán meg, hogy mégsem. És én ezalatt meg annyira elképzeltem mindent és jól eset amiket mondott, hogy tényleg nagyon tudnám szeretni, ha legalább egy kicsit is hagyná. Mondta, hogy nem szeretett még lányt szerelmesen, én meg igen, és őt is tudnám- 19L
2012. máj. 6. 23:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mondta hogy nem igazán jössz be neki,gondolom ezért nem is akarja.Ne erőltesd azt,ami nem megy.
2012. máj. 6. 23:15
 2/16 anonim ***** válasza:
A nem az "most nem". Legyél szofisztikáltabb, és ne játszd ki a lapjaid annyira, inkább érd el hogy ő akarjon megcsókolni!
2012. máj. 6. 23:20
 3/16 A kérdező kommentje:
Igen, ezt akarom de hogyan érjem ezt el anélkül hogy "rányomulnék?"
2012. máj. 6. 23:23
 4/16 anonim ***** válasza:

Felejtsd el a nyomulást, és tégy úgy mintha már semmit nem jelentene. Legyél vele pimasz, oltogasd és ha már érzed h odavan kommunikáld felé hogy olyan adottságokkal rendelkezel amitől úgy érez majd mint még soha! Azért írom h kommunikáld, mert más szavakkal fog elhangzani a te szavaiddal. Ha ügyes voltál mire megszólalna már valószínűleg lekaphatod..

Amúgy nem sok lánynak adtam még csajozási tanácsot :D

2012. máj. 6. 23:35
 5/16 A kérdező kommentje:
:D és még mit lehet ezen kiül tenni? odáig oké, hogy azt mutatnám, hogy nem érdekel, és talán akkor hozzám szól, hogy hé mi van beszéljünk már és féltékeny lesz.:D
2012. máj. 6. 23:37
 6/16 anonim ***** válasza:
Lehet, h nem is veled van a baja, hanem saját magával, nem tudja mit is akar igazán.
2012. máj. 7. 00:01
 7/16 A kérdező kommentje:
Lehet, de hogyha ő is más, miért zavarja, hogy én mi vagyok? vagy csak kitalálta, hogy zavarja?
2012. máj. 7. 00:03
 8/16 anonim ***** válasza:
ha féltékeny lesz akkor a zsebedben van. amúgy sztem csak teszt volt, hogy mit reagálsz.. jaaj, csajok :D
2012. máj. 7. 00:05
 9/16 A kérdező kommentje:
Ő is mondjuk ezt mondta, hogy teszt volt csak hogy mit mondok rá, de azt az ágyas dologra mondta:D a csókra semi ilyet nem. :D
2012. máj. 7. 00:13
 10/16 anonim ***** válasza:
ágyass :D el is pirultál, mi? egyelek meg :P
2012. máj. 7. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!