Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kell tenni ilyenkor?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tenni ilyenkor? Segítség!

Figyelt kérdés
A barátommal már évek óta együtt vagyunk. Én még tanulok ő viszont már nem, és dolgozni kéne. De nincs semmi munkalehetőség jelenleg. Szülei se tudják támogatni ők se állnak valami fényesen. Magát okolja és azt mondja, hogy jobbat érdemlek mint ő! De én nagyon szeretem és a szívem hasad meg hogy nem tudok segíteni. Ti hogy boldogultok az életben? Hogyan lehet talpra állni?
2011. júl. 14. 22:48
 1/4 napietus ***** válasza:
mióta nincs munkája? mert azért aki keres, talál, ha nemis valami álom-melót...
2011. júl. 14. 22:52
 2/4 anonim ***** válasza:
nem kell elkeseredni,valahol biztos akad munka.Aki keres az talál.
2011. júl. 14. 22:53
 3/4 anonim válasza:
augusztus végéig lehet menni napszámba... vagy valami haverja ismerőse protekcióval felvehetné valahova (bár gondol ezt is próbáltátok) szeptemberre hátha lesz meló
2011. júl. 14. 22:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy talál, mert én rosszabbul érzem magam mint ő:( Fáj, hogy neki nem jön össze:(
2011. júl. 14. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!