Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit kell tenni?
Nos előre félek valamitől. Van egy srác(új a suliban, egy évvel idősebb). Több lánynak bejött, én még mindig szerelmes vagyok belé szerintem, mert mindennap rá gondolok.
bár nemtomh szerelem e az olyan hogy soha nem beszéltem vele, és csak látom őt. mind1. szóval középsuliba itt maradok 2 bnőmnek akik elmondtam ezt elmennek, én itt maradok ugye. nem akarom többet senkinek se elmondani akivel egy suliba járok mert mindig a csesztetés van meg olyan dolgokra akarnak ráerőltetni amiket én nem szeretnék, és sokkal jobban érzem magam ha csak én tudom. viszont félek hogy az új bnőimnek akik közel állnak hozzám vmelyiküknek megtetszik és elmondja nekem. ilyenkor mit csináljak? mert ha lenne esélyem a srácnál( nem akarok lemondani róla), akk ugye ez szemétség mert a bnőm hamarabb mondta el. vagy mit kell ilyen helyzetben tenni?
ez jó kérdés:D
valamit találj ki mostnem tok jóbbat:S
fúú ez nagyon nehéz.:S várom még a válaszokat. :)
de téll ha nem muszály senkinek sem akarom elmondani mert akk "nyugodtan szemezni" se tudok mert mindig a bnőimmel vagyok szinte
Mert ő több mindenkinek tetszik. 1. ezek a bnők újak lesznek még az elején nem fogok sztem olyan kapcsolatban állni velük hogy ilyesmit elmondjak majd később. meg nem szeretem mindenkinek az orrára rákötni hogy kibe vagyok szerelmes. és ha a folyosón megyünk majd ráfogok szerintem tudni mosolyogni a srácra, mert a bnőim tuti így izélnének h jajj ottjön meg tudjátok mi szokott lenni. sokkal jobban érzem magam ha csak én fogom tudni.:)
15 vagyok. jó de hogyan hódíthatnám meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!