Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon kéne a segítség, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kéne a segítség, mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akinek mondtam, hogy szívesen megcsókolnám és ő is benne volt, mondta hogyan lehetne s hogy nem jó megtervezve, ezért majd csak jönni fog. De utána meg azt mondta, hogy nem akarja velem és hogy nem akar beszélni, de miért nem ? Ő se heterő és méig zavarja, hogy én a lányokat szeretem. Ezt nem értem, ez biztos csak egy kifogás valamire vagy tényleg zavarja? De hát ő is más, akkor meg nem értem. Én meg csak rá tudok gondolni, és őt akarom, de szerintem nagyon "nyomultam" vagy nem tudom. Valaki tud segíteni? Jó lenne ha tudnám mire gondol, legalább tiszta lenne minden. Mondta, hogy nem igazán jövök be neki, de smárolna velem, aztán meg, hogy mégsem. És én ezalatt meg annyira elképzeltem mindent és jól eset amiket mondott, hogy tényleg nagyon tudnám szeretni, ha legalább egy kicsit is hagyná. Mondta, hogy nem szeretett még lányt szerelmesen, én meg igen, és őt is tudnám- 19L
2012. máj. 6. 23:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Azért zavarja h mert féltékeny más lányokra. Mert ha hetero lennél, akkor ugye a fiukra nem lenne féltékeny.

Női logika....xD

Am ha lehet egy kérdésem: Te miből jöttél rá, h leszbikus vagy? Beleszerettél egy lányba, v csak szexuálisan vonzódtál?

2012. máj. 7. 00:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem akar leszbizni veled.
2012. máj. 7. 00:51
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem pirultam el semmibe:D

Hát ugy jöttem rá, hogy a pasik egyáltalán nem hztak lázba, csak egy lány:D szerelemes is voltam lányba sokszor, és vonzodtam is hozzájuk nagyon.

2012. máj. 7. 00:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem értem mit irt a 75 ös :D
2012. máj. 7. 00:57
 15/16 anonim ***** válasza:

én sem. de úgy tehetek és megpróbálhatom lefordítani de csak ha jár érte csoki!

mondd el mi szokott megfogni egy lányban. arca, alakja, ruházata, stílusa, illata.. minden érdekel

2012. máj. 7. 01:16
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát ami meg fog egy csajban, az ha kedves nagyon és mindig mosolyog.:D és ha nagyon szép, akkor igaz lesz, hogy külső megfog belső megtart:D
2012. máj. 7. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!