Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja egy srác, hogy elkezd udvarolni,3 hét után feladja és most hirtelen újra próbálkozik? Mit akar, mit gondol ilyenkor? FIÚK segítség
Még nyár végén ismerkedtem meg egy buliban egy sráccal, akivel 3-szor randiztunk, smseztünk,udvarolt meg minden, aztán úgy egyik napról a másikra nem írt msn-en, és mikor írtam neki sms-t arra se válaszolt..Engem nem érintett meg annyira a dolog, mert más fiúval is kavartam akkor, de most 3 hónap után mint derült égből villámcsapás, ír egy smst, hogy nem találkozunk-e? beszéltünk és azt mondta, hogy elege van és nagyon megbánta, hogy olyan csúnyán vetett véget a dolognak még nyáron és, hogy nem folytathatjuk e ott ahol abbahagytuk (még nem történt semmi komoly) rögtön azt akarta, hogy menjek át hozzá, vagy menjünk el vacsorázni, stb..de ebbe nem mente bele, madár azért nem vagyok...mára is elhívott kávézni, de nem tudom érdemes e újra kikezdeni vele, fogalmam sincs, honnan jutottam eszébe..
a nyári dolog után már találkoztunk párszor, bulikban és nem volt semmi, néhány szót váltottunk és ennyi..
Mit akarhat szerintetek?
Nem akarom, semmiképp, hogy szórakozzon velem..
nem én ráztam le nyáron, sőt..
igen, kavartam egy másik sráccal akkor, de ő ezt tudta, és mondtam is neki, hogy semmi komoly nincs és, hogy ha úgy alakulna akkor leépíteném a másik srácot..
amúgy annyit tudok még erről a srácról, hogy ezalatt a 3 hónap alatt 2 ismerősömmel is kikezdett, de nem feküdtek le..
Ha másik pasi is képben van, akkor lelépek. Úgyis eldőlt, felesleges bele energiát fektetni. Akkor is így van, ha én leszek a nyerő. Nem versenyzek nőért. Talán a srác is így gondolta és ezért állt félre, megvárta míg tiszta lesz a terep.
Sajnálos, de ő tűnik normálisabbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!