Lehetséges olyan hogy valaki hónapokon keresztül próbálkozik eredmény nélkül és egyszer csak össze jön? Arra gondolok hogy semilyen bogyó nélkül vagy orvosi segitség nélkül.
Figyelt kérdés
2008. jún. 12. 15:58
1/6 anonim válasza:
Szia. Miért ne lehetne? Egyébként is ha jól tudom egy év sikertelen próbálkozás után kezdenek el kivizsgálásokat végezni a pároknál.
2/6 anonim válasza:
Igen.
Van egy ismerősöm,akik 5 éven keresztűl folyamatosan próbálkoztak és nem lett semmi. Aztán úgy voltak vele,hogy már nem is kell gyerek,mert 35 évesek voltak.
Inkább a munkájukra öszpontosítottak.
Fél év után mondta a doki,hogy hamarosan babájuk születik.
3/6 anonim válasza:
En is 5 evet probalkoztam, uj partnerem van es egybol teherbe estem.
4/6 Tóth Tímea Judit válasza:
Nekünk 3.5év után jött össze természetes módon.Üdv 36 hetes kismama
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,mos új erőre kaptam:)
2008. jún. 12. 16:22
6/6 anonim válasza:
Nekem is belemondták többen a szemembe, hogy soha nem lehet babám.. s most 32. hétben járok. Pszichés alapon is működik. Legfontosabb, hogy bizzál benne, hogy sikerülni fog, s higgyél is benne. kezeld tényként. Sok sikert, és sosem szabad feladni.. 5 év sikertelen orvosi beavatkozás után, magamtól teherbe estem.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!