Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vonzódom egy fiúhoz. Hogy adjam a tudtára? Segítség?!
Figyelt kérdés
Egy járok egy 16 éves fiúval vizuális iskolába délutánként csütörtökön tavaly óta és nagyon szeretnék tőle többet. Régebben rengeteget beszélgettünk és most szeptemberben voltunk táborban ahol valami történt vele vagy velem. Azóta másként viselkedik máshogyan szól hozzám (flegmán) és nem tudom mit csináljak kérdezzem, meg tőle hogy van-e valami baja velem? Nagyon szeretném a tudtára adni hogy találkoznék vele máskor is és szeretnék tőle többet mint barátság. A baj hogy hetente egyszer találkozunk és nem nagyon gépezik úgy értem facebookot nem használja és nem tudok vele többet beszélgetni egy "napnál". Mit tegyek? Végig csak ő jár a fejemben.:SSSS 16/L2011. okt. 27. 18:55
1/2 anonim válasza:
őszintén megmondod neki, hogy mit érzel. sok lehetőséged nincs. szépen kiöltözöl, és az óra után megmondod neki. max. próbálhatod csábítani egy kicsit, de ez nem biztos, hogy jó ötlet.
2/2 anonim válasza:
mondd meg neki!! hidd el. hasonlóképp voltam egy sráccal csak én 5 évig. és most összetörtek az álmaim vele kapcsolatban az már m1 mért!!!!!!!! szal hajrá!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!