Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetséges hogy azért vonzódom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy azért vonzódom egy fiúhoz, mert tudom hogy szerelmes belém?

Figyelt kérdés

Elvileg járunk, és többször is szerelmet vallott már. én is vonzódom hozzá, csak azt nem tudom hogy ez csak azért van-e mert tudom hogy nagyon szeret.

A másik probléma az az hogy ő 15 én meg 18 vagyok:/

2011. okt. 4. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi azzal a probléma, hogy ő 15?
2011. okt. 4. 21:27
 2/6 anonim válasza:
vannak akik érettebbek párkapcsolat terén a korukhoz képest, úgyhogy ezzel ne foglalkozz. Igen lehetséges hogy azért vonzódsz hozzá mert ő szeret téged, ez a tipikus, szeretem ha szeretnek dolog:) teljesen normális
2011. okt. 4. 21:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindketten fiúk vagytok?
2011. okt. 4. 21:54
 4/6 A kérdező kommentje:
miért lennénk mindketten fiúk? én lány vagyok :)
2011. okt. 5. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
volt nekem is ilyen én akkor voltam 12 a csaj pedig 15 14/F
2011. okt. 7. 23:31
 6/6 anonim ***** válasza:
az ucsó vok... És még anyit hozzá téve hogy én 140cm voltam a csaj pedig 156cm... és nem zavart majd 1 évig voltunk együtt és én nekem akkor ő volt az első komoly kapcsolatom!!
2011. okt. 7. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!