Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit lehet tenni? SOS
A barátommal már több, mint fél éve járunk, és már több mint 1 éve ismerem. Amikor megismertem egy táborban, épp szakított vele pár hete az első szerelme. Hónapokig kivolt, én voltam a lelki szemetes, mindent tudtam az előző kapcsolatáról. Aztán úgy tűnt túl van rajta, és kezdeményezte a kapcsolatunkat, míg végül összejöttünk.az első pár hétben nagyon tartottam tőle hogy még mindig szereti, de aztán beleszerettem és próbáltam elfelejteni az exbarátnőt. Nekem ez a fiú lett az első szerelmem.minden téren. Teltek q hónapok, és az ex barátnő szelleme folyton ott kísértett, és ezt valahol mindketten tudtuk, de sosem beszéltünk róla. Egészen mostanáig, mikor is az amúgy egri lány felbukkant nyíregyházán, ahol én lakom, és az amúgy jelenleg debreceni barátom ,aki amúgynyíregyházi és az összes barátja ott él . És az exe jóban van a legjobb barátaival ma is, és náluk aludt nyíregyházán. És pont most jött hozzám a barátom a barátom, és mióta szakított vele a lány, azóta most látták újra egymást. És azóta a barátom szinte a múltban él, és folyton az ede a téma. És nekem ez nagyon rosszul esik. Lehet, hogy még mindig őt szereti? Amúgy nagyon jó a kapcsolatunk..csak ez nekem most így sok volt..
Ha valaki elolvassa ezt a kísregényt, és ad valami hasznos választ, azért nagyon hálás lennék!
Remélem nem fogalmaztam túl bonyolultan..
Már beszéltünk, és azt állítja már nem szereti, mert meghalt benne az akit szeretett, és én úgy érzem, hogy szeret engem, sőt..
Csak mégis fura helyzet, mert egy napon születtem a lánnyal, és állítólag nagyon hasonlitok rá..ezért néha olyan érzés, mintha pótlék lennék.. De mikor találkoztunk rá sem nézett, és utána is csak negatívumokat mondott róla, de azóta szomorúnak látom, és nem tudom mit tehetnék.. Bánt az egész helyzet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!