Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyenkor mit lehet tenni? SOS

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Julia Caesear kérdése:

Ilyenkor mit lehet tenni? SOS

Figyelt kérdés

A barátommal már több, mint fél éve járunk, és már több mint 1 éve ismerem. Amikor megismertem egy táborban, épp szakított vele pár hete az első szerelme. Hónapokig kivolt, én voltam a lelki szemetes, mindent tudtam az előző kapcsolatáról. Aztán úgy tűnt túl van rajta, és kezdeményezte a kapcsolatunkat, míg végül összejöttünk.az első pár hétben nagyon tartottam tőle hogy még mindig szereti, de aztán beleszerettem és próbáltam elfelejteni az exbarátnőt. Nekem ez a fiú lett az első szerelmem.minden téren. Teltek q hónapok, és az ex barátnő szelleme folyton ott kísértett, és ezt valahol mindketten tudtuk, de sosem beszéltünk róla. Egészen mostanáig, mikor is az amúgy egri lány felbukkant nyíregyházán, ahol én lakom, és az amúgy jelenleg debreceni barátom ,aki amúgynyíregyházi és az összes barátja ott él . És az exe jóban van a legjobb barátaival ma is, és náluk aludt nyíregyházán. És pont most jött hozzám a barátom a barátom, és mióta szakított vele a lány, azóta most látták újra egymást. És azóta a barátom szinte a múltban él, és folyton az ede a téma. És nekem ez nagyon rosszul esik. Lehet, hogy még mindig őt szereti? Amúgy nagyon jó a kapcsolatunk..csak ez nekem most így sok volt..

Ha valaki elolvassa ezt a kísregényt, és ad valami hasznos választ, azért nagyon hálás lennék!

Remélem nem fogalmaztam túl bonyolultan..

2012. aug. 28. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát..szerintem van még benne valami..lehet te csak felejtő vagy neki..csak túl jó felejtő. Vagy csak te nem látsz túl tisztán dolgokat, mert elvakít a szerelem. Beszélj vele, hogy szarul esik, és te úgy érzed még szereti..onnantól ti tudjátok
2012. aug. 28. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem utalgathatsz rá, hogy nem véletlenül szakítottak anno.. meg volt az oka, szép volt jó volt ennyi. Te most itt vagy neki, számíthat rád mindenben, mellette állsz és szereted.
2012. aug. 28. 16:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Már beszéltünk, és azt állítja már nem szereti, mert meghalt benne az akit szeretett, és én úgy érzem, hogy szeret engem, sőt..

Csak mégis fura helyzet, mert egy napon születtem a lánnyal, és állítólag nagyon hasonlitok rá..ezért néha olyan érzés, mintha pótlék lennék.. De mikor találkoztunk rá sem nézett, és utána is csak negatívumokat mondott róla, de azóta szomorúnak látom, és nem tudom mit tehetnék.. Bánt az egész helyzet..

2012. aug. 28. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Elolvastam a kisregényt. Bonyolultan fogalmaztál. Vegyél eröt magadon állj a barátod elé, simogasd meg a fejét és közöld vele, hogy ez neked ku-va rosszul esik, döntse el, hogy mit akar. Ha akar, menjen vissza az exéhez, de ezt a visszasirást magával intézze el. Amit dönt, ahhoz tartsa magát, te is igy teszel. Még egy simi a fejre és küldd el gondolkozni.
2012. aug. 28. 17:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok: Az unokatesómnak mind3 bnője szinte teljesen egy kategória... nagyon hasonlítanak. ilyen a z ízlése.
2012. aug. 28. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!