Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit lehet tenni, van értelme még ennek?
Azért ez sokmindenen múlik. Szerintem egy kapcsolat alapja, hogy megtudjunk őszintén beszélni dolgokat és tudjunk simulni, alkalmazkodni a másikhoz, ennek ellenére, azért szerintem van olyan dolog, ami abszolút teljesíthető és van már-már elvárás, ami olyan dologra irányul, amit el lehet fogadni. Pl. Nekem volt egy barátom, aki kifogásolta, hogy anno 17 éves létemre, miért nem szedetem havi 1-nél gyakrabban a szemöldökömet, mert így csúnya... nekem így volt jó, ha neki nem tetszik, akkor ez van.
Avagy tegyük fel, nem akarom szőrteleníteni a lábam (ami amúgy nem így van), de a párom folyamatosan felhívná rá a figyelmemet, hogy márpedig csupaszítsam le, az inkább sértő lenne. Ellenben, ha a viselkedésemben nem tetszik neki valami és szerintem lehet abban valami, amit mond a párom, akkor természetesen igyekeznék azért tenni, hogy jobb legyen neki.
Ergo, azt nem szeretem ha a külsőmet akarják megváltoztatni. Részben bele lehet szólni, hiszen a páromnak akarok tetszeni, de azért "elvi dogokba", pl sportcipő helyett hordjak magassarkút, mert az szexi, vagy borotva helyett használjak gyantát, mert az jobb... Ilyen témákban nem változtatnék a párom kedvéért.
3-as vagyok. Na igen, ez az amiben nem változtatnék, ha egyszer nem akarok, valami ilyesmiről beszéltem.
Én szerencsés vagyok, mert a kezeimen nem valami dús a szőr, az sem látszik, mert világos, de éppen elég macera az intim területeket, a lábaimat, és a hónaljamat szőrteleníteni, nem vágyom többre.
Pl a combjaimat sem szoktam mutogatni, világos rajta a szőrt, azt sem szoktam leszedni, ha kérne rá a párom, sem tenném...
Ezzel szemben a kedves "álszent dumás" válaszolónak üzenem, hogy én sosem kértem a páromtól, hogy szőrtelenítse magát. Saját igénye, hogy az intim területeken, hónaljon szőrtelenítsen és mellkason is megszokta már, azt sem kértem tőle soha és ha nem szőrtelenítené, akkor sem kérném! Az meg, hogy hónaljban ne legyen dzsumbuj, szerintem abszolút elvárható kérés azért cserébe, hogy nekem sincs pl. Vagy is remélem érthető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!