Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit lehet tenni, van értelme még ennek?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel eléggé összevesztünk a napokban,mert elmondtam neki mi zavar engem rajta és megkértem hogy a kedvemért ezen változtasson.Ő ezen teljesen kiakadt és mondta,hogy ő nem fog változtatni magán miattam és hogy mehetek amerre akarok.Az eset után nemsokkal találkoztunk és úgy döntött,hogy maradjunk együtt és amennyire lehet majd változtat.Én ennek nagyon örültem,hogy változik majd az is amit én szerettem volna és még együtt is maradunk,így teljesen kibékültünk minden rendben volt aznap.Másnap találkoztunk és egyszer csak mondta,hogy ő mégsem változtat bizonyos okok miatt,ha ennyire zavar akkor mondjam meg és akkor ennyi volt.(mind ezt tök nyugodtan). Szeretjük egymást,kölcsönös a dolog de így,hogy visszavonta amit ígért semmi nem változott,mert engem még ugyan úgy zavar.Nem szeretném,hogy emiatt legyen vége a kapcsolatnak,de én így együtt sem tudok vele maradni akármennyire is azt szeretném.Sokan azt mondják,hogy ha valakit szeretünk azt elfogadjuk olyannak amilyen...viszont az is igaz,hogy ha valakit szeretünk akkor megbeszélhetünk vele akármit és képesek vagyunk miatta változni(egészséges határokon belül).Nem kértem tőlem semmi olyasmit ami óriási változást jelentene és szerintem ha ő ezt nem teszi meg értem akkor nincs értelme innentől.Én fordított esetben ,ha valami zavarná és meg tudom oldani akkor változtatnék magamon az ő kedvéért.Legyetek szívesek mellőzni az olyan kommenteket,hogy: -te nem is szereted őt stb stb. Szeretem,kötődöm hozzá,de ha én sokszor rosszul érzem magam emiatt,akkor nem tudom van-e még ennek értelme így,ha nem változtat.(egy szépséghibáról van szó,ami ellen általában szoktak tenni,de ő nem,mert úgy gondolja csak rosszabb lesz). Normális válaszokat adjatok legyetek szívesek ,köszönöm.2012. szept. 8. 11:16
11/12 anonim válasza:
Ja, a lényeget lehagytam. Ha ezért képes lennél elhagyni azt az embert, akit amúgy elvileg a világon mindennél jobban kéne szeretned, akkor mélységesen magamba néznék és elgondolkodnék rajta a helyedben, hogy szeretted-e valaha is igazán...
12/12 anonim válasza:
Na komám szerintem süllyedj el a hülye "problémáddal" együtt! Ha te kicsit is szeretnéd azt a csajt észre sem vennéd az általadnak vélt hibát rajta!Ha igazán szeretnéd ő lenne a legtökéletesebb nő az életedben!Mi a fenének álltál vele szóba ha neked nem felel meg?Miért nem egy mindenhol csupasz csajjal kezdtél ki?Mi az már hogy megakarod változtatni!Vagy fogadd el így, vagy húzz a francba mert az ilyen csávóknak nem való barátnő!Megérdemelnéd, hogy sz@rrá csaljanak mert akkor majd megtanulsz különbséget tenni probléma és probléma között.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!