Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Az exemmel együtt jártunk 4 évig. Megtett velem mindent, amit emberrel meg lehet. Kihasznált anyagilag, szexuálisan, megvert, megcsalt ,hazudott, amit el lehet képzelni.

Sajnos képtelen vagyok túllépni rajta.

Régen mosolygós, kedves, életvidám lány voltam, tele célokkal. Ma már csak egy roncs. Sokszor vannak öngyilkos gondolataim, de folyton arra próbálok gondolni, hogy ő ennek talán még örülne is, nem adhatom neki meg az örömöt.

Viszont jobban lenni így egy év távlatából sem tudok. Úgy döntöttem, bosszút állok rajta. Fogalmam sincs hogy tegyem, hogy hatásos legyen. Ötletek?

Már gondoltam arra hogy felgyújtom a házat ahol lakik, de azzal több embernek is ártanék, és azt nem akarom.

27N

2012. okt. 6. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:
pszichológust ajánlanék....a bosszútól boldogabb lennél ? próbálj meg ismét célokat kitűzni! próbálj meg pozitívan gondolkozni! sok sikert!!!!
2012. okt. 6. 23:10
 2/4 Rs. ***** válasza:
Hát lehet, hogy hülye a felfogásom, de nem lenne egyszerűbb túllépni rajta?.. így, akkor is.. ha bosszút akarsz állni, csak rajta gondolkozol. Ott vannak a barátok meg mi egy más, ami segít elfelejteni az embered. : )
2012. okt. 6. 23:12
 3/4 A kérdező kommentje:

Az a baj h az összesen 5 év depresszió alatt sikerült minden barátomat elvesztenem. Vagyis tulajdonképp már a legelején mindenki lelécelt mellőlem. Nincs kire számítanom, olyan szinten sem hogy elmenjünk valahová hogy ne otthon üljek esténként.

Úgy érzem, hogy ha látnám kicsit szenvedni az exem, akkor túl tudnék lépni. Mert visszaadtam, és legalább töredékét érezné annak amit én éreztem.

2012. okt. 6. 23:17
 4/4 anonim ***** válasza:

"Az exemmel együtt jártunk 4 évig. Megtett velem mindent, amit emberrel meg lehet. Kihasznált anyagilag, szexuálisan, megvert, megcsalt ,hazudott, amit el lehet képzelni. "

Ezt írjuk inkáb így:

Az exemmel együtt jártunk 4 évig. MEGENGEDTEM NEKI MINDENT, amit emberrel meg lehet tenni. Kihasznált anyagilag, szexuálisan, megvert, megcsalt ,hazudott, amit el lehet képzelni.

A depresszió egy luxus. Próbáld összekaparni végre magad.27 éves vagy,fiatal. Nem szabad, hogy időd legyen rosszkedvűnek lenni.Dolgozz minél többet,menj el ide-oda, ha nincs kivel,akkor kezdetben sportolni.Ha minden időd kihasználod értelmes dolgokra,hidd el, hogy ERŐD és kedved sem lesz az öngyilkosságon morfondírozni.

2012. okt. 6. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!