Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kielégítettem kézzel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kielégítettem kézzel egy lányt, és a lány is engem. A barátnőm erről nem tud. Ez megcsalásnak számít? 22/f

Figyelt kérdés

2012. nov. 8. 00:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
mármint h mással intim kapcsolatba kerüljek
2012. nov. 8. 01:15
 12/24 anonim ***** válasza:
47%

Mint említettem az én barátnőm nem mindennapi, sok mindenre nyitott. Volt már jópár dologban részem neki köszönhetően. Például az édeshármast sem én vetettem fel, hanem kikérte róla a véleményem (2 lány és 1 férfi felállásban). Mivel nem vagyok semmi jónak az elrontója :D hát belementem. Most lehet lepontozni, meg elítélni, de ne hidd, hogy olyan rossz dolog, ha a párod vevő arra, hogy megvalósítsd minden szexuális vágyad/fantáziád...

Én nagyon örülök, hogy magam mellett tudhatom, és inkább megkérdez dolgokat, minthogy más férfi mellett keresse azt, amit én nem csinálok, mert fél megkérdezni, vagy cikinek tartja ahhoz. Szóval ezek vagyunk mi és az vesse ránk az első követ, aki nem meri megkérdezni a párjától, hhogy ebbe és abba benne lenne-e!

2012. nov. 8. 01:26
 13/24 anonim ***** válasza:
63%

röviden:

Köztünk nincs tabu!

2012. nov. 8. 01:27
 14/24 anonim ***** válasza:
82%
Engem tutira nem érdekelne, hogy bedugtad-e vagy sem. Repülnél.
2012. nov. 8. 06:15
 15/24 anonim ***** válasza:
Őszintén én a csaj helyében tuti kidobnálak. 19L
2012. nov. 8. 07:01
 16/24 anonim ***** válasza:
Annak számít, de ezt biztos te is nagyon jól tudod...
2012. nov. 8. 08:58
 17/24 anonim ***** válasza:
58%
szerinted nem az? most komolyan? remélem ő meg les*zopott valakit és ő sem véli megcsalásnak...
2012. nov. 8. 10:46
 18/24 Diavolino44 ***** válasza:
100%

Ha bal kezzel csinalta akkor nem megcsalas, illetve ha te nem neztel oda amikor te csinaltad az szinten nem az! :D:D:D

Oh come on ilyen kerdesek..

2012. nov. 8. 10:57
 19/24 anonim ***** válasza:
58%
ez most komoly kérdés? remélem, hogy csak vicc...
2012. nov. 8. 11:11
 20/24 anonim válasza:
100%
Gondolj bele!Te örülnél neki,ha más faszi nyalná ki?Ő meg leszopná?Ha szted ez nem megcsalás,akkor nemtudom mi.Én tuti nem örülnék neki.
2012. nov. 9. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!