Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kielégítettem kézzel egy lányt, és a lány is engem. A barátnőm erről nem tud. Ez megcsalásnak számít? 22/f
Mint említettem az én barátnőm nem mindennapi, sok mindenre nyitott. Volt már jópár dologban részem neki köszönhetően. Például az édeshármast sem én vetettem fel, hanem kikérte róla a véleményem (2 lány és 1 férfi felállásban). Mivel nem vagyok semmi jónak az elrontója :D hát belementem. Most lehet lepontozni, meg elítélni, de ne hidd, hogy olyan rossz dolog, ha a párod vevő arra, hogy megvalósítsd minden szexuális vágyad/fantáziád...
Én nagyon örülök, hogy magam mellett tudhatom, és inkább megkérdez dolgokat, minthogy más férfi mellett keresse azt, amit én nem csinálok, mert fél megkérdezni, vagy cikinek tartja ahhoz. Szóval ezek vagyunk mi és az vesse ránk az első követ, aki nem meri megkérdezni a párjától, hhogy ebbe és abba benne lenne-e!
Ha bal kezzel csinalta akkor nem megcsalas, illetve ha te nem neztel oda amikor te csinaltad az szinten nem az! :D:D:D
Oh come on ilyen kerdesek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!