Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmomban félreléptem. Ez megcsalás?
Én múltkor 4 pasival keféltem álmomban, mert a férjem beájult mire beértem a szobába.
Persze ritkán álmodom ilyet.
Basszus, ha nekem el kéne számolnom az álmaimért, akkor kb ötszázszorosan is halálra ítélhettek volna emberölésért, zombiölésért, szörnyölésért, továbbá bűnt követtem el, mert jogosítvány nélkül vezettem lopott autót, meztelenül szaladgáltam közterületen, megzavartam a légi forgalmat egy pegazuson miközben küzdöttem egy sárkánnyal, alkoholt adtam egy háromévesnek, arcon csaptam Petőfi Sándort, a régi osztályfőnökömmel egyetemben, és mindennemű erkölcsi kérdést brutálisan megszegtem, ugyanis orrba-szájba szexeltem a legkülönfélébb férfiakkal és nőkkel (? semmiféle leszbikus hajlamom nincs) a legkülönfélébb pózokban, fizikát, gravitációt és mindent meghazudtoló módokon...
Szóval ha én azon izgulnék, hogy az álmaimért felelősséggel tartozok, akkor régen bajok lennének...
-.-
21L
Fuu hogy tehetted?!! Ez a félrelépés legfelsőbb foka, nincs ennél embertelenebb, aljasabb, rosszabb cselekedett!! A legkevesebb amit tehetsz hogy bevallod neki és szakítasz vele mert nem érdemled meg, de ez is édeskevés... :(
Na, elhiszed? jól hangzik.. Kb ekkora hülyeség a kérdésed.. a miért ti non-stop csaltok ámotokban?..szóval elég béna kérdés és hülye is vagy
Nekem álmomban a párom csalt meg engem. Mikor fölkeltem tiszta ideges voltam, látni sem akartam, se hallani róla... Pár óra múlva fogtam föl, hogy csak álom volt :)
Amúgy nem számít megcsalásnak, de engem ellenkező esetben nagyon zavart. Mert mesélt már a párom, hogy ő álmodott már ilyet, nekem meg nagyon rosszul esett :) De ez tényleg csak álom és semmi más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!