Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg én vagyok a fura?
Na pont az ilyen emberek nem fogják soha megérteni azt, ami nálunk lezajlik..
És az az igazság, hogy ezt hiába magyarázza az embere, süket fülekre talál, mert nem képes megérteni a másik.
Szerencsére nálunk nincs ilyen probléma, hogy nem jár valamiben egy rugóra az agyunk, vagy más nőkkel, férfiakkal jobban el tudnánk beszélgetni bizonyos dolgokról. Mivel nem tudjuk egymást megunni és így is keveset vagyunk együtt a munka miatt (más időszakban dolgozunk), ezért inkább egymáshoz sietünk haza.
Mivel a ti kapcsolatotok ilyen téren hiányos, nem csodálom, hogy így álltok hozzá. Valahogy pótolni kell, ami hiányzik. Nekem is volt hasonló kapcsolatom, de én valahogy nem erre vágytam. Nem vagyunk egyformák.
Kerdezo, en orulok, hogy az en ferjem hozza, siet haza, es nem egy masik novel sorozesre vagyik, mint a tied.
Probalod bebeszelni magadnak, hogy ez milyen jo, pedig pontosan tudod, hogy rossz.
Nem, nem helyes, amit a ferjed csinal, a noverednek igaza van.
Es ha valamit mas novel tud csak megelni, akkor mar rogyadozik a hazassagotok.
Mindent egybevetve sajnallak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!