Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg én vagyok a fura?
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, ezért elnézést kérek, de én veled értek egyet kérdező.
Ettől függetlenül ez fura hozzáállás, mivel mi sokkal kevesebben vagyunk, akik így gondoljuk.
Az hogy a párom nőkkel barátkozik, esetleg néha beül velük egy-egy sörre valahova, az teljesen oké. És szerintem egy értelmes, felnőtt nő ezt nem nézi rossz szemmel. Nem kell féltékenynek lenni egy pohár vízre...
Az sokkal sarkalatosabb pont, hogy a megcsalással nincsen problémád, amíg hozzád megy haza.
Van az a helyzet, ahol már megbocsátanám a megcsalást. Pont mint ahogy mondtad..amíg hozzánk jön haza, addig nem bánom. Amíg érzem, hogy szeret engem és bármit megtenne értünk, addig oké. Persze az évekig tartó viszony az más tészta, de ha egyszer egyszer ez megtörténik a hosszú évek során, akkor oké.
Ettől függetlenül én úgy gondolom, hogy nem lennék képes megcsalni, mert nem tudnék utána tükörbe nézni.
Tehát ezzel a hozzáállással nagyon nagyon kevesen vagyunk szerintem.
A legtöbben borítanának mindent egy megcsalás után.
25N
Nem vagyunk egyformák, de mindenkinek megvan a párja, aki mellett nincs sem testi, sem szellemi ingerencia a kikacsintásra, sőt.
Ha a férjed boldogságát ennyire szem előtt tartod, esetleg azt is fel kell ismerned, ha esetleg eljuttok arra a pontra, hogy vaami nem klappol. Ha más nő, aki tetszik neki, érti fél szavakból is.
Én ebbe pl. belerokkannék. Mert ez a legfontosabb -szerintem-, s a mi kapcsolatunk pl. ezen alapul.
#33 Megtaláltam, köszönöm.
Nem várható el, de van ilyen. Ahogy nők esetében is van.
AZ azért szerintem minden családapától elvárható, hogy ne járjon neki tetsző, összekacsintós kolleganővel sörölni, kéthetente. Tiltani nem lehet, elvárni talán igen.
Ettől még szeretném hinni, hogy megtaláltam. És nem a végéig "izgulni" ezen, hogy vajon jól választottam-e. Úgy gondolom, hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!