Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Fura dolgokat találok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura dolgokat találok a lakásban. Szeretője van a páromnak?

Figyelt kérdés

Régebben egy márkás tusfürdőt találtam a lakásban, amire nekünk soha nem lenne pénzünk... Párom épp éjszakás volt, nem tudtunk beszélni. Mire másnap hazaértem a munkából, a férfi tusfürdő eltűnt. Direkt kint hagytam az asztalon, hogy a párom lássa, hogy megtaláltam. Ő azt állította, csak képzelődöm.

Többször "termett" a konyhai szekrényben olyan csokoládé,a mit egyikünk sem szeret. Párom mindig azt mondta, biztos a szüleimtől kaptuk csak elfeledkeztünk róla.

Van egy macskám, párom ki nem állhatja, de miattam elviseli. Találtam egy doboz macska jutalomfalatot, szintén aranyárban van, nekünk. Miért venne a párom drága jutifalit a macskának, ha utálja? Én sem vettem, pontosan az ára miatt.

Most pedig hosszú barna hajszálat találtam a lakásban. Hétvégén lett kitakarítva az egész lakás, tehát azóta kerülhetett oda. Nem nagyon járnak hozzánk vendégek, nekem pedig nem barna a hajam...

Kezdek begolyózni! :(

2014. márc. 13. 13:11
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen egyértelmű a dolog. Igen az van neki. Én a helyedben egyszer csak úgy egy nem várt pillanatban hazaállítanék.
2014. márc. 13. 13:14
 2/32 anonim ***** válasza:
78%

Elég érthetetlen a sztori, férfi tusfürdőt találtál, tehát nő vagy.

Akkor kell legyen egy konkurens nő, a hosszú barna hajú. Na de mit keres a férfi tusfürdő itt?

Akkor egy másik férfi van a dologban? Vagy a másik nő miatt használ új drága tusfürdőt? WTF?

2014. márc. 13. 13:16
 3/32 anonim ***** válasza:
26%
Hű de titokzatos. Miért nem az ezotéria témakörbe írtad? Olyan szépen süt a nap, miért nem játszol a kis barátaiddal??
2014. márc. 13. 13:18
 4/32 anonim ***** válasza:
85%
Bizonyára megcsal.Szerintem minél hamarább tisztázd a dolgot vele.
2014. márc. 13. 13:19
 5/32 anonim ***** válasza:
97%
Gondolom a másik nő ezt a tusfürdőt szereti a pasin, azért volt az. Meg azt a csokit is. Meg szereti a macskákat. Sajnos a dolog egyértelmű, ráadásul a közös lakásba viszi, és ahhoz is ostoba hogy a nyomokat eltüntesse.
2014. márc. 13. 13:20
 6/32 anonim ***** válasza:
97%
Jajj második hát a pasi az új nőnek akar kedvezni azzal a tusfürdővel,valószínű azt szereti a csaj,a jutalomfalatot a szerető hozta a macskának hétvégén akinek hosszú barna haja van.
2014. márc. 13. 13:21
 7/32 anonim ***** válasza:
69%

Most nő vagy vagy férfi

"férfi tusfürdő"

" hosszú hajszál, ami lehetne a tied, csak a színe nem stimmel"

jó tudom, hogy manapság a férfiak is hordanak hosszú hajat, csak nem értettem, hogy abból IS következtetsz szeretőre

amúgy szerintem is valami disznóság van a dologban, főleg hogy terel a prod, plusz képzelődőnek nevez..

én is hazatoppannék váratlanul...

/viszont én is találtam oylan hajszálat, ami nem a mienk, vagyis végül nekem volt,közöm hozzá de nem úgy, mégis a párom kabátján találtam meg, és 100% hogy én hordtam rá, mert egyedi hajszínről van szó, akit nem is ismert akkor még:)/

tehát fura

2014. márc. 13. 13:21
 8/32 anonim ***** válasza:
77%

Én elkezdenék nyomzgatni utána...

Kivennék egy pár nap szabit és egész nap a nyomában lennék :)

Ha már nem bízol benne, akkor járj is a végére!

2014. márc. 13. 13:22
 9/32 anonim ***** válasza:
88%

A jahszál egymaga nem lenne bizoníték, az buszon. metrón is ráragadhatott a kabátotokra, de a többi... Főleg az igen ostobácska magyarázatok, amiket a gyanús tárgyak eredetére adott, azoknál kilóg a lóláb.

Valszeg brutálisan le fognak engem marni emiatt, de nézd meg a telefonját, tárcáját, hátha találsz valami egyértelmű bizonyítékot.

2014. márc. 13. 13:22
 10/32 anonim ***** válasza:
92%
Ez nekem is zavaros. Férfi tusfürdőt találtál, ergo a kérdező férfi és fél hogy a párjához más féfi is járkál. Vagya a kérdező nő és gondolja a párja idegen nőktől kap tusfürdőt, vagy már nem tudom összerakni. AZ azért elég durva lenne mindettől függetlenül ha párod felvinné a lakásotokra a szeretőjét. Bár nekem van egy ismerősöm(csaj) és mindig amikor a párja nappalos akkor reggel megy fel hozzájuk a szeretője nem is értem eddig hogy nem buktak le, pont a te általad említett dolgok miatt is, mert van amire figyel az ember, de van amit elfelejt, vagy kivédhetetlen. Ilyen egy hajszál, vagy egy idegen tusfürdő, ruhadarab, ékszer stb. Szóval én nem mondanék a helyedben párodnak semmit, nem vonnám kérdőre egyszerűen csak a körmére néznék. Hazamennék mikor nem számít rá csak hogy "meglepd", elmennék párom után megnézni szúrópróba szerűen hogy merre járkál, lehet a telójába is belenéznék. Tudom nem szép, le is lehet pontozni de általában az embernek a megérzése nem alaptalan. Ha igen akkor meg kellemesen csalódik és pont.
2014. márc. 13. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!