Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura dolgokat találok a lakásban. Szeretője van a páromnak?
Régebben egy márkás tusfürdőt találtam a lakásban, amire nekünk soha nem lenne pénzünk... Párom épp éjszakás volt, nem tudtunk beszélni. Mire másnap hazaértem a munkából, a férfi tusfürdő eltűnt. Direkt kint hagytam az asztalon, hogy a párom lássa, hogy megtaláltam. Ő azt állította, csak képzelődöm.
Többször "termett" a konyhai szekrényben olyan csokoládé,a mit egyikünk sem szeret. Párom mindig azt mondta, biztos a szüleimtől kaptuk csak elfeledkeztünk róla.
Van egy macskám, párom ki nem állhatja, de miattam elviseli. Találtam egy doboz macska jutalomfalatot, szintén aranyárban van, nekünk. Miért venne a párom drága jutifalit a macskának, ha utálja? Én sem vettem, pontosan az ára miatt.
Most pedig hosszú barna hajszálat találtam a lakásban. Hétvégén lett kitakarítva az egész lakás, tehát azóta kerülhetett oda. Nem nagyon járnak hozzánk vendégek, nekem pedig nem barna a hajam...
Kezdek begolyózni! :(
Elég érthetetlen a sztori, férfi tusfürdőt találtál, tehát nő vagy.
Akkor kell legyen egy konkurens nő, a hosszú barna hajú. Na de mit keres a férfi tusfürdő itt?
Akkor egy másik férfi van a dologban? Vagy a másik nő miatt használ új drága tusfürdőt? WTF?
Most nő vagy vagy férfi
"férfi tusfürdő"
" hosszú hajszál, ami lehetne a tied, csak a színe nem stimmel"
jó tudom, hogy manapság a férfiak is hordanak hosszú hajat, csak nem értettem, hogy abból IS következtetsz szeretőre
amúgy szerintem is valami disznóság van a dologban, főleg hogy terel a prod, plusz képzelődőnek nevez..
én is hazatoppannék váratlanul...
/viszont én is találtam oylan hajszálat, ami nem a mienk, vagyis végül nekem volt,közöm hozzá de nem úgy, mégis a párom kabátján találtam meg, és 100% hogy én hordtam rá, mert egyedi hajszínről van szó, akit nem is ismert akkor még:)/
tehát fura
Én elkezdenék nyomzgatni utána...
Kivennék egy pár nap szabit és egész nap a nyomában lennék :)
Ha már nem bízol benne, akkor járj is a végére!
A jahszál egymaga nem lenne bizoníték, az buszon. metrón is ráragadhatott a kabátotokra, de a többi... Főleg az igen ostobácska magyarázatok, amiket a gyanús tárgyak eredetére adott, azoknál kilóg a lóláb.
Valszeg brutálisan le fognak engem marni emiatt, de nézd meg a telefonját, tárcáját, hátha találsz valami egyértelmű bizonyítékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!