Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura dolgokat találok a lakásban. Szeretője van a páromnak?
Régebben egy márkás tusfürdőt találtam a lakásban, amire nekünk soha nem lenne pénzünk... Párom épp éjszakás volt, nem tudtunk beszélni. Mire másnap hazaértem a munkából, a férfi tusfürdő eltűnt. Direkt kint hagytam az asztalon, hogy a párom lássa, hogy megtaláltam. Ő azt állította, csak képzelődöm.
Többször "termett" a konyhai szekrényben olyan csokoládé,a mit egyikünk sem szeret. Párom mindig azt mondta, biztos a szüleimtől kaptuk csak elfeledkeztünk róla.
Van egy macskám, párom ki nem állhatja, de miattam elviseli. Találtam egy doboz macska jutalomfalatot, szintén aranyárban van, nekünk. Miért venne a párom drága jutifalit a macskának, ha utálja? Én sem vettem, pontosan az ára miatt.
Most pedig hosszú barna hajszálat találtam a lakásban. Hétvégén lett kitakarítva az egész lakás, tehát azóta kerülhetett oda. Nem nagyon járnak hozzánk vendégek, nekem pedig nem barna a hajam...
Kezdek begolyózni! :(
Ez így összességében több, mint gyanús.
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de 99%. hogy van valakije. Még nem biztos, hogy meg is csalt, de nekem már ennyi bőven elég lenne.
Furák a jelek, ha én egy pasit be akarok hálózni(vagy egy nőt, ez most a helyzet szempontjából érdektelen - mondjuk én heteroszexuális pasi vagyok, azaz az ellenkező nemhez, a nőkhöz vonzódom), akkor NEM a macskájánál vágódok be, még akkor sem, ha imádja a cicát, és sokat beszél róla. Én akkor is a FÉRFI-nak veszek kaját, arcszeszt, borotvahabot, tusfürdőt,akármit(amire épp pénzem és neki szüksége van), NEM a macskának.
Amúgy -reklám ide vagy oda- milyen márkájú az adott macskatáp, ami aranyárban van? S mit jelent nektek az aranyár?
Nagyon kedves ez a szerető, hogy a MACSKÁTOKRA költ :)
Ugye érted, hogy mire utalok...? :)
Szerinted a férjed annyira hülye, hogy ha tényleg szeretője van, akit felvisz a közös lakásotokba, akkor utána nem tüntetne el minden áruló nyomot, legyen az cicakaja vagy tusfürdő? Totál egyértelmű lebukás lenne.
Szerintem csak unja ezt a garasoskodást és néha kirúg a hámból 1-1 aprósággal. Mennyi egy drága cicakaja? 3-400 Ft? (ami egy májkrém méretű) Vagy egy drága tusfürdő? 2.000 Ft? Úristen... tényleg ez már a világvége.
Szerinted a 0 gramm tömegű hajszálat nem fújhatja be a szél a 9. emeletre? Ne legyél már ennyire ostoba kedves kérdező.
A véleményem az, hogy önbizalmad lecsökkent, e miatt lettél paranoiás, de szó sincs itt 3. félről, VISZONT jó úton haladsz, hogy tényleg megjelenjen a harmadik fél és téged meg eldobjanak mint egy darab használt WC papírt.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!