Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Fura dolgokat találok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura dolgokat találok a lakásban. Szeretője van a páromnak?

Figyelt kérdés

Régebben egy márkás tusfürdőt találtam a lakásban, amire nekünk soha nem lenne pénzünk... Párom épp éjszakás volt, nem tudtunk beszélni. Mire másnap hazaértem a munkából, a férfi tusfürdő eltűnt. Direkt kint hagytam az asztalon, hogy a párom lássa, hogy megtaláltam. Ő azt állította, csak képzelődöm.

Többször "termett" a konyhai szekrényben olyan csokoládé,a mit egyikünk sem szeret. Párom mindig azt mondta, biztos a szüleimtől kaptuk csak elfeledkeztünk róla.

Van egy macskám, párom ki nem állhatja, de miattam elviseli. Találtam egy doboz macska jutalomfalatot, szintén aranyárban van, nekünk. Miért venne a párom drága jutifalit a macskának, ha utálja? Én sem vettem, pontosan az ára miatt.

Most pedig hosszú barna hajszálat találtam a lakásban. Hétvégén lett kitakarítva az egész lakás, tehát azóta kerülhetett oda. Nem nagyon járnak hozzánk vendégek, nekem pedig nem barna a hajam...

Kezdek begolyózni! :(

2014. márc. 13. 13:11
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
88%
Előzővel értek egyet : NYOMOZZ!
2014. márc. 13. 13:27
 12/32 anonim ***** válasza:
27%

A hajszál nem bizonyít semmit, mert a szél is simán befújja az ablakon, erre a minap volt példa amikor a kajámba fújta a szél, és nem, nem a szakácstól esett bele.

A tusfürdő necces, de az sem perdöntő. A jutalomfalatot meg ha nem magyarázza meg, akkor valóban a szerető hozta, ráadásul úgy hogy már korábban is kellett ott járnia.

Viszont a tusfürdő meg azért hülyeség, mert ha feltételezzük hogy szeretője van akkor még akkor kellett megismerkedjenek amikor a férjed/barátod a régit használta.

Dugások száma csökkent?

2014. márc. 13. 13:29
 13/32 A kérdező kommentje:

Én vagyok a nő.

Az a bajom, hogy ezek nem valódi bizonyítékok, de mégis furcsa... :( És ha valami drágára nincs pénzünk, akkor 100%, hogy nem mi vettük hanem ajándékba kaptuk..

(Azt nem nézem ki a páromból, hogy lopott volna egy tusfürdőt)

2014. márc. 13. 13:29
 14/32 A kérdező kommentje:

9. emeletre nem szokott semmit befújni a szél.

Köszönöm kérdésed, az együttléteink száma heti 3-4 között mozog.

2014. márc. 13. 13:30
 15/32 anonim ***** válasza:
93%

A kérdés: férfi vagy, aki megtalálta egy másik férfi tusfürdőjét, vagy egy nő, akinek párja márkás tusfürdőt vett/kapott?

Biztos vagy benne, hogy a csokit és a tusfürdőt nem ő vette magának és nem mástól kapta? Senki nem jár nálatok akinek hosszú barna haja van? Esetleg az előző tulaj?

Nem akarok számára minden áron mentségeket találni, viszont ha azt mondom: "biztos megcsal", akkor annak súlya van. Nem szabad rögtön pánikba esti és túlképzelni mindent. Reálisan, tisztán gondold végig, és szerintem ne a barátnőidet kérdezd meg erről, mert úgy vettem észre, hogy a nők kedves barátnői képesek túldramatizálni a dolgokat. Látnom kéne párod viselkedését, amikor ezeket felhozod neki, úgy könnyebben megmondanám.

Igen, van esély rá, hogy megcsal, de ezek a dolgok még nem jelentenek erős "bizonyítékot". Van rájuk más magyarázat is... lássuk be, azért egy csoki a szekrényben még nem olyan vészes. Egy rúzsfolt a nyakán már annál is inkább... nyugodtan, őszintén, érdeklődve beszélgess vele, de ne gyanúsítva. Az érzéseidről beszélj, és tedd hozzá, hogy lehet, hogy nincs igazad, vagy képzelődsz, de szeretnél vele erről beszélni. Ha nem tud a szemedbe nézni, hirtelen agresszív lesz vagy kapkod-csapkod, menekül, akkor valószínűleg a feltételezésed igaz. Ha mégsem igaz, remélhetőleg látni fogod rajta.

2014. márc. 13. 13:32
 16/32 anonim ***** válasza:
66%
Ha van szerető, ha nincs, az durva, hogy a képedbe hazudik a tusfürdőről. Itt valami nagyon nem stimmel. Én dobnám.
2014. márc. 13. 13:36
 17/32 A kérdező kommentje:

Arról azért tudnék, ha hétvége óta valaki nálunk járt volna. Mármint a tulaj stb. Neki amúgy vörös haja van.

Nekem, anyukámnak és tesómnak szőkésbarna. Páromnak nincs élő női rokona.Két szomszéd az emeleten is fekete illetve szőke hajú....

2014. márc. 13. 13:49
 18/32 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehet, hogy ebből a nagy spórolásból van elege. Hogy nem vehet meg magának egy márkásabb tusfürdőt pl. (bár nem tudom mit értesz itt márkás alatt de én a Playboy, Lamborgini, Adidas és még sorolhatnám tusfürdőket akcióban 600 forint körül meg lehet venni) oké nem a leggazdaságosabb, de miért ne vehetné néha-néha meg? Ahogy olvasom minden szavaddal szinte a pénzre hivatkozol, gondolom ki lennél akadva ha ilyen "drága" cuccokat venne magának. A macskakaját is ebbe a kategóriába sorolom, mert itt is azt írod drágát vett. Nincs macskám, de gondolom nem több ezer forintos kaját vett neki. Oké utálja azt a bolhás dögöt, de miért ne kedvezhetne neki hogy ne az olcsó sz(a)rt egye mindig. (sajnos direkt írom így, a mi kutyánk pont ebbe pusztult bele az egyoldalú kajálásba és hogy szinte mindig ugyanazt az olcsó szutykot vették neki). Lehet most ilyen kedve volt..oké nem szép dolog hazudni én is utálok, de ő inkább választotta most a hazugságot, minthogy veszekedjetek egy tusfürdőn. Az hogy találtál egy hajszálat az meg tényleg semmit nem bizonyít, ahogy itt írták is bárhol össze lehet szedni egy hajszálat, ugyanúgy ahogy a port, szöszt, stb... bevisszük a lakásba meg ezer egy dolgot még úgy ez se bizonyíték semmire se. A csoki meg hát lehet tényleg igaza volt, hogy csak elfelejtettétek. Anyám is sokszor mikor hazamegyek úgy felpakol cuccal, múltkor két doboz bonbont hajítottam ki, mert már le volt járva a szavideje és olyan kemény volt mint a beton. Szóval bármi is legyen szerintem ne akadj még ki. Bár ahogy látom sajnos szerintem te már elkönyvelted magadban, hogy úgyis csal...
2014. márc. 13. 13:52
 19/32 anonim ***** válasza:
82%

Ha lenne szeretője, nem lenne sem ő, sem a szerető annyira hülye, hogy "ajándékot" hoz a macskának :D

Vagy bepakol a szekrénybe csokikat.

Szerintem golyós vagy :D

2014. márc. 13. 13:53
 20/32 anonim ***** válasza:
89%

Szőkésbarna...

Én aranyszőke, egyenes hajú vagyok, mégis találok a hajamban néha göndör, fekete szálakat. Nem tudom, hogy lehet, de ez van.

A tusfürdő miatt nem aggódnék, lehet, hogy vágyik valamiféle luxusra a párod, a macskának viszont minek vásárolna mindenfélét össze? Nem is szereti. Vagy legalább akkor mondja azt, hogy ingyen termékminta volt, vagy ilyesmit.

Az viszont, hogy téged állít be hülyének, az mindenképpen gáz.

Én mindig nagyon bíztam az - immáron - exeimben, de ugyanilyen jelek után végül olyan bizonyítékok is előkerültek, amelyekre semmiféle mesével nem tudott előrukkolni az illető. Pl. megkezdett óvszer, amikor mi azt nem használtunk.

Most lehet, hogy másképp tennék, és nem hunynék szemet afelett, amit művel. Mutassa csak meg ő maga a személyes levelezéseit. Ha nem teszi meg, úgy veszem, hogy igazam volt. Ha megteszi, és semmi nincs, akkor vállalom, hogy én voltam a hülye, és ő maga dönthet a kapcsolatunk jövőjéről.

2014. márc. 13. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!