Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek félrekacsintott vagy túlkombinálom?
Volt egy kis gubanc pár hónapja. A nejem levelezgetett valakivel. Kiborult a bili, rengeteget beszélgettünk, új céljaink vannak, mintha új életet kezdtünk volna.
A munkahelyén van egy csapodár alak, aki mindenkire rárepül. Persze kinevetett, ok nélkül vagyok féltékeny, talán már túlzásba is vittem. Egy darabig mintha túl sokat törődött volna az öltözködéssel, sminkkel. Aztán ez megszűnt. Ismét nagyon közel vagyunk egymáshoz lelkileg, elmondhatom, hogy minden rendben . Szerintetek félrekacsintott? Történhetett valami? Valamiért úgy érzem igen, bár ha volt is valami valószínűleg véget vetett neki. Mi a véleményetek?
Segítsetek kérlek, bántó megjegyzéseket ne!!!
Valamiért úgy érzem igen, bár ha volt is valami valószínűleg véget vetett neki.
nem gondolod hogy a "véget vetett" erős kifejezés ? Véget vetni valaminek bizony elég szélsőséges , agressziv megoldás.
nekem az a véleményem, nőként, saját tapasztalat alapján, hogy a feleséged tuti belement, ha szexbe nem is, de flörtölésbe igen.
biztos vagyok benne, hogy valakinek csipte ki magát ennyire, és ez nem te vagy, mivel ti nem is voltatok együtt napközben.
következő lehetőségek vannak:
-téged akart féltékennyé tenni (nem hiszem)
-csak flörtölés volt, de még időben észhez tért, és leállt, vagy leálltak (ennek látom a legkisebb esélyét)
-belement a szexbe, de észhez tért, vagy nem volt jó, vagy a pasi kihasználta, megbánta, és közeledne vissza hozzád.
na most azt mondom, akármennyire is nem jó most neked, de ha most úgy érzed helyreálltak a dolgok, akkor tedd túl magad rajta, ne feszegesd, mert abból nem fog jó kisülni.
ha meg netalán megint gyanús lenne, akkor kezdhetsz gondolkodni, hogy valami nagyon tönkre ment, és jobb volna lépni.
mindenki hibázik, emberek vagyunk én azt mondom.
főleg ha ő nem olyan tipus, akkor meg egy kis félrekufircért kár boritani mindent. nem bűn megkivánni egy másik embert, onnan pedig nincs is olyan messze a megcsalást.
amúgy meg, ha félre is lépett, nem azt mondom, hogy helyes, vagy jó, de azt hiszem ennyi belefér.
és igaz, hogy amit nem tudsz, az nem fáj.
ha minden rendben jelenleg, akkor azt hiszem inkább arra koncentráljATOK, hogy ez igy is maradjon.
Kedves Kérdező!
Ha nőként írtad volna ki a kérdést ugyan erről a kérdésről,
a válaszok 90 %-a az lett volna, hogy "rúgd ki a pasast, mert biztos, hogy megcsal".
De mivel itt többségében (szintén félrelépegető) női válaszolók vannak, természetes, hogy megvédik a "kolléganőjüket" .
Kedves kérdező, nem ismerős neked ez az oldal ? Figyelmesen oldal végig, vagyis veled sosem történt meg a kérdésed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!