Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek félrekacsintott vagy túlkombinálom?
Volt egy kis gubanc pár hónapja. A nejem levelezgetett valakivel. Kiborult a bili, rengeteget beszélgettünk, új céljaink vannak, mintha új életet kezdtünk volna.
A munkahelyén van egy csapodár alak, aki mindenkire rárepül. Persze kinevetett, ok nélkül vagyok féltékeny, talán már túlzásba is vittem. Egy darabig mintha túl sokat törődött volna az öltözködéssel, sminkkel. Aztán ez megszűnt. Ismét nagyon közel vagyunk egymáshoz lelkileg, elmondhatom, hogy minden rendben . Szerintetek félrekacsintott? Történhetett valami? Valamiért úgy érzem igen, bár ha volt is valami valószínűleg véget vetett neki. Mi a véleményetek?
Segítsetek kérlek, bántó megjegyzéseket ne!!!
Szerintem nem csalt meg.
2 dolog esedékes szerintem:
Az egyik az, hogy mivel kapta rendszeresen a bókokat, szívesen ment be dolgozni, és jól esett neki.
Esetleg lehet, hogy te keveset bókolsz neki, nem kell túlzásba esni, de azért néha megdícsérheted, nem fog rosszat tenni..:) (ez csak feltételezés, ha nem így van akkor sorry)
a 2. szerintem az, hogy a te figyelmedet akarta felkelteni, féltékennyé akart tenni, hogy felmérje , hogy mi a reakciód
Egy nőnek nem kell ok, hogy megcsaljon.
Nem úgy működnek, mint a mi, nem úgy gondolkoznak.
Egyszerűen bőven elég, ha unatkozik kicsit.
Megcsal, kicsit sminkelgethet, kis izgalom, aztán mintha mi sem történt volna folytatja tovább a kapcsolatot.
Én egy olyan irodában dolgoztam nőként ahol elég sok férfi dolgozott. Tapasztalatom szerint, a férfiak unalmas pillanataikban szeretnek udvarolgatni a nőknek ilyen helyen. Legtöbbször ez csak játék, unaloműzés... de vannak olyanok akik nem ismerik hol a határ. Abból lesz a flört.
Elképzelhető, hogy a párod belement egy ilyen flörtbe és ez a szituáció legyezgette a hiúságát, de ez fordítva is így van: a férfiak is szeretik ha tetszenek a nőknek. Szerintem ez elfogadható. Mindaddig amíg nem lesz belőle megcsalás! Ha úgy érzed nem csalt meg, akkor nincs okod ezen kattogni!
Épp ez az, hogy nem tudom, mit kellene hinnem.
Alaphelyzetben azt mondanám, hogy soha nem tenne ilyet. Tudom, hogy szeret, becsül, tisztel. De -ahogyan már említettem- azt sem feltételeztem volna soha, hogy levelezget, stb. Azóta van a bogár a fülemben, és kombinálok, valószínűleg túl sokat...
Női szemmel nézve és gondolkodva?
A levelezés még nem jelent semmit. Átmentem már ilyen szituáción. Kellet idő amíg feldolgoztam. De alaposan mérlegelned kell.
El tudod-e fogadni ha esetleg a párod flörtölt (de csak ennyi történt)? Szereted-e őt annyira hogy ezt képes is vagy elfelejteni neki? Megbízol-e benne a továbbiakban?
Nem tiszta előttem, hogy a munkahelyi pasassal levelezgetett,
avagy mással vagy másokkal??!
Nem a munkahelyi pasival levelezett. Valaki mással, de az abbamaradt ahogy kiderült. Laza flört volt, de kezdett elmélyülni, azért "nyúltam" bele.
A munkahelyes ürge ezután került a látókörömbe....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!