Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek félrekacsintott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek félrekacsintott vagy túlkombinálom?

Figyelt kérdés

Volt egy kis gubanc pár hónapja. A nejem levelezgetett valakivel. Kiborult a bili, rengeteget beszélgettünk, új céljaink vannak, mintha új életet kezdtünk volna.

A munkahelyén van egy csapodár alak, aki mindenkire rárepül. Persze kinevetett, ok nélkül vagyok féltékeny, talán már túlzásba is vittem. Egy darabig mintha túl sokat törődött volna az öltözködéssel, sminkkel. Aztán ez megszűnt. Ismét nagyon közel vagyunk egymáshoz lelkileg, elmondhatom, hogy minden rendben . Szerintetek félrekacsintott? Történhetett valami? Valamiért úgy érzem igen, bár ha volt is valami valószínűleg véget vetett neki. Mi a véleményetek?

Segítsetek kérlek, bántó megjegyzéseket ne!!!

2014. febr. 4. 11:42
 71/91 anonim ***** válasza:
Én egyszer így buktattam le magam...Meséltem a pasimnak egy srácról,hogy jaaj,folyton írogat,meg ki akar kezdeni velem,de én szorgalmasan lerázom. Igen,még szép hogy leráztam,mivel baromi nagy lelkiismeretfurdalásom volt,hogy egy rosszabb időszakunkban elmentem vele iszogatni,hogy csak barátkozunk,de mégis csókolózás lett belőle. Sajnos úgyse fogod megtudni,ha jól hazudik,de ha jól ismered és rákérdezel,a reakcióiból leszűrheted mi az igazság.
2014. febr. 5. 16:05
 72/91 anonim ***** válasza:
Eliminator of Gauss nevű felhasználó - nak a személyt legyen az fiú, lány, nem kidobni, eldobni szokás, mint egy használati tárgyat. Meguntam, kidobom, jöhet a következő. Mint az egyszer használatos papirzsebkendőt. Azt is eldobom előbb-utóbb.
2014. febr. 5. 16:22
 73/91 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ne add már itt a naiv férfit, komolyan mondom lassan beéld szeretek. Nekem pontosan egy ilyen figyelmes férfira lenne igényem , aki észre veszi rajtam a legkisebb változást is. Frizura, smink, stb. Csak ne legyen féltékeny mert azt nem szeretem, inkább beszéljen róla ha valami bántja. :)
2014. febr. 5. 16:36
 74/91 anonim ***** válasza:
0%

"Eliminator of Gauss nevű felhasználó - nak a személyt legyen az fiú, lány, nem kidobni, eldobni szokás, mint egy használati tárgyat. Meguntam, kidobom, jöhet a következő. Mint az egyszer használatos papirzsebkendőt. Azt is eldobom előbb-utóbb."

Te hülye vagy?

Egy olyan büdös r|bancot, aki több évnyi kapcsolat után megcsal és a pofámba hazudik bizony kidobni kell, de nem úgy, mint egy taknyos zsepit, mert bizony még annyit sem ér.

Inkább csak örüljön ha az ember kidobja és megússza ennyivel.

2014. febr. 5. 16:37
 75/91 anonim ***** válasza:

"Nekem pontosan egy ilyen figyelmes férfira lenne igényem , aki észre veszi rajtam a legkisebb változást is. Frizura, smink, stb. Csak ne legyen féltékeny mert azt nem szeretem, inkább beszéljen róla ha valami bántja. :)"

Hajjaj, nagyon ismerem a fajtádat...

Ilyen volt az exem is.

Figyelem és szeretethajhász energiavámpír.

Akinek az a fontos, hogy minden egyes pillanatban ő legyen a központban, ha egy percre is nincs masszírozva a kis lelke rögtön depressziós lesz és megy máshoz boldogulni...

Nem véletlen a "ne legyel féltékeny" megjegyzésed sem...

2014. febr. 5. 16:39
 76/91 anonim ***** válasza:
Előzőnek : Na neked sem volt gyerekszobád .
2014. febr. 5. 16:40
 77/91 anonim ***** válasza:
75-ös a 73-as hozzászólás nem neked szólt, miért veszed magadra ?
2014. febr. 5. 16:42
 78/91 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, kár hogy nős vagy. Ezzel a témát lezártam. :)Nem is szeretnék senki magánéletébe még csak véleményt nyilvánitani sem. Nem is tudom mit szóólna a feleséged, ha megtudná, hogy a háta mögött itt kitárgyalod.
2014. febr. 5. 16:50
 79/91 A kérdező kommentje:
Nem érzem naívnak magam, csak nem szeretem, ha madárnak néznek! Semmi jótanács?
2014. febr. 5. 16:52
 80/91 anonim ***** válasza:
Eliminator of Gauss nevű felhasználó -nak, te elmehetnél látatlanban , ismeretlenül is itélkező főbirónak, elsősorban nőgyülölőnek.
2014. febr. 5. 16:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!