Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek félrekacsintott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek félrekacsintott vagy túlkombinálom?

Figyelt kérdés

Volt egy kis gubanc pár hónapja. A nejem levelezgetett valakivel. Kiborult a bili, rengeteget beszélgettünk, új céljaink vannak, mintha új életet kezdtünk volna.

A munkahelyén van egy csapodár alak, aki mindenkire rárepül. Persze kinevetett, ok nélkül vagyok féltékeny, talán már túlzásba is vittem. Egy darabig mintha túl sokat törődött volna az öltözködéssel, sminkkel. Aztán ez megszűnt. Ismét nagyon közel vagyunk egymáshoz lelkileg, elmondhatom, hogy minden rendben . Szerintetek félrekacsintott? Történhetett valami? Valamiért úgy érzem igen, bár ha volt is valami valószínűleg véget vetett neki. Mi a véleményetek?

Segítsetek kérlek, bántó megjegyzéseket ne!!!

2014. febr. 4. 11:42
 81/91 anonim ***** válasza:
Fajtád pedig neked van, tudod, olyan állat !!!!
2014. febr. 5. 16:55
 82/91 anonim ***** válasza:

Eliminator of Gauss nevű felhasználó válasza:

"Eliminator of Gauss nevű felhasználó - nak a személyt legyen az fiú, lány, nem kidobni, eldobni szokás, mint egy használati tárgyat. Meguntam, kidobom, jöhet a következő. Mint az egyszer használatos papirzsebkendőt. Azt is eldobom előbb-utóbb."

Te hülye vagy?

Egy olyan büdös r|bancot, aki több évnyi kapcsolat után megcsal és a pofámba hazudik bizony kidobni kell, de nem úgy, mint egy taknyos zsepit, mert bizony még annyit sem ér.

Inkább csak örüljön ha az ember kidobja és megússza ennyivel.

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 54%-ban hasznos válaszokat ad.

# 74/81 Időpont ma 16:37 Privát üzenet Szerinted a válasz nem hasznos.

"Nekem pontosan egy ilyen figyelmes férfira lenne igényem , aki észre veszi rajtam a legkisebb változást is. Frizura, smink, stb. Csak ne legyen féltékeny mert azt nem szeretem, inkább beszéljen róla ha valami bántja. :)"

Hajjaj, nagyon ismerem a fajtádat...

Ilyen volt az exem is.

Figyelem és szeretethajhász energiavámpír.

Akinek az a fontos, hogy minden egyes pillanatban ő legyen a központban, ha egy percre is nincs masszírozva a kis lelke rögtön depressziós lesz és megy máshoz boldogulni...

Nem véletlen a "ne legyel féltékeny" megjegyzésed sem...

Neked fontos hogy minden egyes pillanatban te legyél a középpontban, még azt sem tudod megállni, hogy a kérdést feltevő válaszoljon a neki irtakra. Miért nem hagyod ? miért gondolod, hogy olyan béna, hogy nem tud magától válaszolni ?

Szeretethajhász ? Te azt sem tudod mi a szeretet. Magadon kivül senkit nem ismersz, aki őfelségét ha meg merik bántani, örüljön hogy élve megússza.

2014. febr. 5. 17:11
 83/91 anonim ***** válasza:

Ja, hogy te már rögtön ismersz is engem? :D

F#szagyerek vagy! :D

2014. febr. 5. 17:18
 84/91 anonim ***** válasza:
83-nak, nem, te ismersz mindenkit mindenkinél jobban, te tudsz mindent mindenkinél jobban, te vagy a trónbitorló, aki lelököd helyéről a kérdezőt nem hagyot önálló választ adni, te mered olyan mocskos jelzőkkel illetni a kérdező feleségét, mint ha legalább is édesanyád lenne.
2014. febr. 5. 17:21
 85/91 anonim ***** válasza:
Eliminator of Gauss nevű felhasználó -nak, miért nem teszel fel magad is egy értelmes kérdést, és a magadéban olyan durván nyilatkozhatnál, amennyire csak akarsz. Lehet hogy nem lenne ennyi válaszadó, az is csak olyan szavakat ismerne mint amilyet te, de azért ne hagyd ki.
2014. febr. 5. 17:24
 86/91 anonim ***** válasza:

Ja, hogy te már rögtön ismersz is engem? :D

F#szagyerek vagy! :D

Nem faszagyerek vagyok, hanem édesanya. De ha te az én fiam lennél, jó néhányszor szájon vágtalak volna az tuti.

2014. febr. 5. 17:27
 87/91 anonim ***** válasza:
Látom sikerült felborzolni a kedélyeket. Helyes! :D
2014. febr. 5. 17:37
 88/91 anonim ***** válasza:
És te erre büszke vagy 87-es ? Jó csapatjátékos lenne belőled, sajnos azonban olyan mértékben ragadnak el az indulataid, ami nem megengedhető, a beszámithatatlanság határát közelited egy -egy kirohanásodkor. :/
2014. febr. 5. 18:21
 89/91 anonim ***** válasza:

Bocsánat, ez csak vicc :)

A fiatal zsidó házasodna, de nagy dilemmába van. Felkeresi a bölcs rabbit

- Rabbi! Házasodni akarok, de mondd, mit tegyek? Vegyek el egy bomba jó

nőt, aki egész életemben megcsal fűvel-fával, vagy pedig egy rusnyát, ez

esetben tudom, hogy csak az enyém lesz örökre.

Mire a rabbi

- Hát dönts fiam, mi jobb. Megosztani egy tortát a barátaiddal, vagy

megenni egy kalap szart egyedül?

2014. febr. 5. 18:43
 90/91 anonim ***** válasza:

Mivel ismerem már a kategóriát valóban vicces, hogy ha ezt egy nő írta volna ki a férjével kapcsolatban akkor nem így állnának hozzá a kedves női válaszolók.:D

Ettől függetlenül viszont igazuk van, szerintem se kutakodj, mert a leírásod alapján fogsz olyat találni a nejeddel kapcsolatban, aminek nem fogsz örülni.

Arra nyugodtan felkészülhetsz, hogy legalább egy pasival már lefeküdt, de én ennél többre tippelek.

Másrészt ez a legjobb házasságban is előfordul, az előttem lévő női válaszolók ezt már jól tudják, nem véletlenül állnak így a dolgokhoz, biztos nekik is van titkolni valójuk:D

Jah és még annyit, hogy abban is igaza van a többieknek, hogy te is tudod mi a szitu a lelked mélyén, csak nem akarod elfogadni így hárítasz.

Kollégám ugyan ez volt, ha a saját szemével látta volna akkor is kitalálta volna, hogy az ő felesége biztos nem csak izé meg bla bla bla....

2014. febr. 6. 07:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!