Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek félrekacsintott vagy túlkombinálom?
Volt egy kis gubanc pár hónapja. A nejem levelezgetett valakivel. Kiborult a bili, rengeteget beszélgettünk, új céljaink vannak, mintha új életet kezdtünk volna.
A munkahelyén van egy csapodár alak, aki mindenkire rárepül. Persze kinevetett, ok nélkül vagyok féltékeny, talán már túlzásba is vittem. Egy darabig mintha túl sokat törődött volna az öltözködéssel, sminkkel. Aztán ez megszűnt. Ismét nagyon közel vagyunk egymáshoz lelkileg, elmondhatom, hogy minden rendben . Szerintetek félrekacsintott? Történhetett valami? Valamiért úgy érzem igen, bár ha volt is valami valószínűleg véget vetett neki. Mi a véleményetek?
Segítsetek kérlek, bántó megjegyzéseket ne!!!
Ezt tisztázd le, h mit tennél és mond is ki saját magadnak, h "Ha félrelépett volna akkor is szeretem annyira, h megbocsájtsak!"
Ha végiggondolod utána már könnyebb lesz a tudat, h megcsalt, mert már nem fogsz félni az ismeretlentől, h most mi lesz, mi legyen.
14:15
Nehezen megy az olvasás??
"sajnos többször bebizonyosodott,hogy időnként füllent"
Az a baj ezzel a dologgal, hogy sokszor nem érdemes szakítani, kidobni, eldobni mindent, egy egyszerű oknál fogva:
Minden nő ezt csinálja.
Kidobod sok év után, mert megcsalt.
Valamikor talán találsz egy másikat, de előbb utóbb ugyanezt fogja csinálni.
Ennyi erővel meg nincs is értelme szakítani az előzővel.
Nem olvastam a válaszokat, csak a Te kommentjeidet Kedves Kérdező. Az jutott az eszembe, hogy biztos tudni szeretnéd az igazat? Miért? Mire mennél vele?
Azt írod szereted, azt is írod, hogy azóta jobb a kapcsolatotok, jobban figyel rád. Ha ez igaz, akkor élvezd a helyzetet és ne törd a fejed feleslegesen. Zárd le magadban, bocsáss meg neki (ha van mit egyáltalán) és éljetek tovább boldogan!
63%
Legalább ismernéd el, h 56%-nak igaza volt a füllentésben...
Látom nincs benned ennyi gerinc, megy a hiszti...
53-asnak :
Nem dobtam el esőre mindent. Idő kellett ahhoz hogy bizni tudjak. Rendben volt minden évekig. Másodszorra sem dobtam el mindent. Sok évig rendben volt minden. Aztán a munkahelyén összeismerkedett egy nővel, akivel nem titkolták a viszonyukat. Amikor én megtudtam, már több mint egy éve "jól voltak". Nem rendeztem jelenetet, nem kezdtem el nyomozni, egyetlen hangos szó nélkül beadtam a válást. Sírt, könyörgött, gyerekek stb.
Azt mondtam, mint embert, ma is tisztellek becsüllek, nem tudnék ártani neked, de feleségként már nem tudnék melletted aludni. Elváltunk . Nem bántam meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!