Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek is beteges vagyok? N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is beteges vagyok? N

Figyelt kérdés
Férjemnek van egy volt felesége és 2 közös kisgyerekük. Én olyan típus vagyok, hogy mindent is elmondok a férjemnek, apróságokat is. Megkértem, hogyha írkál a volt nejjel vagy telefonálnak egymással akkor mondja el, említse meg nekem mert szeretek tisztában lenni mindennel. Próbálja is megtenni, de tegnap azt mondta, hogy szerinte ez beteges.
tegnap 12:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%

Valóban túlzás..

Mivel nekik a gyerekek miatt viszonylag sűrűn kell beszélni..

tegnap 12:08
 2/24 A kérdező kommentje:
Hetente kb
tegnap 12:10
 3/24 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem nem, szerintem inkább nem kéne olyan párkapcsolat Neked, ahol közös gyerek miatt nem lehet teljes reset-et csinálni az ex-el, érthető módon.

Lesz ez még rosszabb is.

tegnap 12:14
 4/24 anonim ***** válasza:
56%
Ahogy vesszük... eddig elviselte, de most hirtelen elkezdte zavarni. Nem a volt felesége van a "képben", de megérzésem szerint egyre több olyan dologra kezdett mostanában "ugrani" amire korábban nem. Ennek megvan az oka...
tegnap 12:23
 5/24 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz 4-es?
tegnap 12:26
 6/24 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem is kicsit beteges, hogy kötelezően be kell számolnia neked.

Vagy van valami olyan tényező, fura viselkedés, ami gyanúra adhat okot?

Mert ha nincs okod, akkor előbb-utóbb ebből a kötelező és tök felesleges ellenőrzésből elege lesz. Legalábbis erre utal, hogy azt mondja neked, hogy ez már egy beteges szint.

tegnap 12:26
 7/24 anonim ***** válasza:
79%
#5 arra gondolok, hogy nyilvánvalóan kicsit mániákus az ilyen fokú kontroll-mánia, de eddig elviselte. A "beteges" szó indulati kifejezés, támadó jellegű. Elég nagy pálfordulás, aminek nyilvánvaló, hogy oka van.
tegnap 12:28
 8/24 anonim ***** válasza:
95%
A gyerekek miatt lehet, hogy akár naponta is kommunikálni kell a volt feleséggel. Minden egyes üzenetváltást meg kellene beszélnie veled? Ez valóban beteges. Ha tudtad, hogy van két gyerek az előző házasságból, akkor bizony azt tudomásul kell venni, hogy a volt feleséggel élete végéig kapcsolatban lesz.
tegnap 12:34
 9/24 anonim ***** válasza:
84%
Kontrollálni akarod őt és a helyzetet ami valóban beteges, persze, hogy elege van.
tegnap 13:08
 10/24 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látszik nekem kell dolgoznom saját magamon. Köszönöm az objektív válaszokat! :)
tegnap 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!