Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívott, hogy töltsük együtt a hétvégét, de 3. napja nem keres. Utoljára én írtam neki. Szerintem gáz. Barátnőm szerint ne hisztizzek. (38N) Szerintetek?
Szerintem ez nem hiszti, ha meghívott valahová utána pedig nem jelentkezik.
Nálam az a tapasztalat, hogy aki ilyen napokra eltűnedezős, abból nem sok jó fog kijönni... Persze lehet 1-1 nagyon indokolt eset, amikor tényleg nem ér rá valami miatt. Bár utóbbinál is lehet szólni, hogy "bocsi, baj van, majd írok amint tudok".
Nálam néhány esetben pont az ilyen viselkedés miatt vetettem véget ismerkedéseknek. Nagyon fárasztó valaki után szaladni, aki nem hajlandó kommunikálni... :( De összességében mindig az az eredmény jött ki hogy vagy engem, vagy a kapcsolatot nem akarta annyira az illető.
Ha akarnak, akkor általában jönnek mint a tank.
A helyedben rákérdeznék, hogy mi a helyzet. Utána pedig lehet gondolkodni tovább a válasz tükrében, hogy merre érdemes haladni.
Igen, egyetértek azzal, hogy semmilyen szinten se hiszti legyen.
De kedvesen, nyugodtan, normálisan meg lehet kérdezni, valahogy ilyen formán:
"kedves, Józsi! minden rendben van? beszéltük a hétvégét, de nem jelentkeztél, ez eléggé elszomorít, főleg mert a megbeszéltek szerint szabaddá is tettem ezt a napot. történt valami probléma?"
Éééés akkor innen lehet nézni, hogy mi a reakció. Bunkó Béla. Vagy tényleg van valami elfogadható indok (bár ennél is érdemes azért jelezni, hogy okés, vetted, de legközelebb legyen kedves értesíteni, mert neked is idő az idő - nyilván ezt is szépen megfogalmazva).
Szerintem:)
Nem kell semmit sem kedvesen kérdezni.
Ha 3 napja nem válaszol, akkor felejtsd el örökre. Az ilyenekkel csak gond lesz.
Ja, valszeg közben mással is leszervezte a hétvégét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!