Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek félrekacsintott vagy túlkombinálom?
Volt egy kis gubanc pár hónapja. A nejem levelezgetett valakivel. Kiborult a bili, rengeteget beszélgettünk, új céljaink vannak, mintha új életet kezdtünk volna.
A munkahelyén van egy csapodár alak, aki mindenkire rárepül. Persze kinevetett, ok nélkül vagyok féltékeny, talán már túlzásba is vittem. Egy darabig mintha túl sokat törődött volna az öltözködéssel, sminkkel. Aztán ez megszűnt. Ismét nagyon közel vagyunk egymáshoz lelkileg, elmondhatom, hogy minden rendben . Szerintetek félrekacsintott? Történhetett valami? Valamiért úgy érzem igen, bár ha volt is valami valószínűleg véget vetett neki. Mi a véleményetek?
Segítsetek kérlek, bántó megjegyzéseket ne!!!
Szerintem nem történt semmi. Ha történt volna, akkor gondolom most nem lennétek megint ennyire jól, mivel az a másik lenne fontos, nem pedig te.
Az öltözködésről csak annyit, hogy meg akarta mutatni hogy nő. Mivel ő is érezte, hogy nem mennek rendbe a dolgaitok, kicsit jobban adott magára, hogy visszahódítson. Azt mondjuk nem értem, hogy ebből miért vett vissza, de nem is fontos.
Azzal foglalkozz, hogy most minden szép, és túljutottatok együtt a válságon. Kizárólag ez a fontos.
Ne foglalkozz vele, hogy mi történt, próbálj meg a jelenre és a jövőre koncentrálni. Tudom, hogy nehéz, de sokkal jobban jársz. Én is ezt tettem...:-)
Lehet, hogy történt valami és neki csak épp ennyi kellett, az is lehet, hogy semmi nem történt. Lehet, hogy valami történt, de valami mégsem volt benne annyira jó, sőt rossz volt.
Ne legyél féltékeny, csak rontasz a helyzeten. Egyébként én is nemegyszer éreztem már, hogy történhetett valami a páromnál, de egyértelmű lett utólag, hogy biztosan nem történt. Akkor és ott legalábbis biztos nem.
Sosem fogjuk teljesen érteni a csajokat :-), ennyire sikerült rájönnöm az elmúlt években, pedig roppant okos embernek hiszem magam...
Kedvesek vagytok, köszönöm! Várom mások kommentjeit is.
Az volt a feltűnő, hogy már azt hittem minden o.k. Ő sokat vacakolt a tükör előtt, többet mint azelőtt. Meg időnként mesélt is a pasiról, hogy neki is udvarolgat, beszólogat.
Sok volt nekem mindez már. Aztán hirtelen ez eltűnt és az öltözködési dolgok is visszatértek a régi kerékvágásba.
Plusz még az is, hogy mintha lelkileg most igyekezne "többet adni", több a gyengédség, stb. Félek, hogy a bűntudata miatt. Nagyon szeretem őt!
Szerintem meg mi lenne, ha megkérdeznéd? Nem kell egyből konkrétan, a válasz reakcióiból is közelebb lehet kerülni a dolgokhoz. Az amit ide leírtál, az elég kevés infó, hogy mi megmondjuk neked, mi lehetett...
pl: Olyan szép vagy ma, de tetszett az is, amikor múltkor úgy kicsípted magad. A figyelmemet akartad felkelteni vele, vagy azt akartad, hogy féltékeny legyek?
Bevallom, kissé az is lettem, főleg arra a munkatársadra, akiről beszéltél...persze, tudom, hogy megbízhatok benned, és nincs rá okom...
Nos, ha jól ismered a nejed, ilyen témáknál a reakcióiból le kellene tudnod olvasnod, hogy igazat mond, vagy valamit rejteget!
Indulj ki abból, hogyha félrelépett volna, vagy félre akart volna lépni, akkor biztos nem ilyen látványosan teszi.
Szerintem csak fel akart rázni egy kicsit, hogy újra érezd mennyire sokat jelent neked.
Ezért mesélt a pasiról, ezért közölte, hogy más is érdeklődik utána.
A tovább tartó készülődés is arra volt jó neki, hogy lásd meg benne újra a nőt.
Szerintem ügyesen csinálta, mert végül is célba értetek, hiszen írtad, hogy ismét nagyon közel kerültetek egymáshoz.
Szerintem ne kérdezz rá, mert az csak vitát szítana, egy szerintem egyértelműen jó helyzetben.
Nem hiszem, hogy miattam csípte volna ki magát, mert napközben nem vagyunk együtt, mindketten dolgozunk...sajnos.
Jól ismerem őt, de azt sem feltételeztem volna soha, hogy levelezgetni kezd valakivel, aztán meg hirtelen előkerül ez a kolléga, a csapodár fajtából. Nem hűtlen típus, de az ördög sosem alszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!