Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek félrekacsintott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek félrekacsintott vagy túlkombinálom?

Figyelt kérdés

Volt egy kis gubanc pár hónapja. A nejem levelezgetett valakivel. Kiborult a bili, rengeteget beszélgettünk, új céljaink vannak, mintha új életet kezdtünk volna.

A munkahelyén van egy csapodár alak, aki mindenkire rárepül. Persze kinevetett, ok nélkül vagyok féltékeny, talán már túlzásba is vittem. Egy darabig mintha túl sokat törődött volna az öltözködéssel, sminkkel. Aztán ez megszűnt. Ismét nagyon közel vagyunk egymáshoz lelkileg, elmondhatom, hogy minden rendben . Szerintetek félrekacsintott? Történhetett valami? Valamiért úgy érzem igen, bár ha volt is valami valószínűleg véget vetett neki. Mi a véleményetek?

Segítsetek kérlek, bántó megjegyzéseket ne!!!

2014. febr. 4. 11:42
 31/91 A kérdező kommentje:
Érdekes a két pólus, nincs átmenet. Egyikőtök szerint semmi, a másik tábor szerint egyértelműen igen! Ki tudja alátámasztani az igazát? Kezdek megcsömörleni!
2014. febr. 4. 13:32
 32/91 anonim ***** válasza:

#29 Tévedsz.

Én anno hasonló kérdést tettem fel itt, amikor a vőlegényem keveredett össze a kolléganőjével.

Olyan fejmosást kaptam, hogy csak néztem. Mert a legtöbb ember szerint én voltam az oka, hogy félrement, mert biztosan elhanyagoltam, meg egyébként is hogyan képzeltem hogy én nyomozgatok a párom után mikor szegénynek is kell hogy legyen saját szférája...

2014. febr. 4. 13:33
 33/91 anonim ***** válasza:
Sajnos elég elfogadott hogy azt mondják, a feleség az oka maiért megcsalja a férj. Biztos nem kapott meg otthon mindent. Vagyis a férj nem vállalja fel a felelősséget saját tetteiért, még azt a feleségre terheli.
2014. febr. 4. 13:39
 34/91 A kérdező kommentje:
Már többször mondta, hogy ha akarom figyeltessem, vagy kövessem, mert nincs semmi titka előttem. Tudom, hogy azt a levelezgetős dolgot is megbánta, nagyon megviselte az ebből fakadt konfliktus, alig mert a szemembe nézni.
2014. febr. 4. 13:40
 35/91 A kérdező kommentje:
Mindenért felelősséget vállalok. Nem mondtam soha, hogy tökéletes vagyok! Tudom, hogy én mit nem csináltam jól, de akkor sem fogadható el részemről, ha a nejem félremegy.
2014. febr. 4. 13:42
 36/91 anonim ***** válasza:

Nincs itt semmi érdekes.

Azért tetszik a másik verzió, mert azt akarod hallani, h az asszonyt nem tunkolta meg senki.

Amúgy fölösleges most már ezen agyalni, majd egy jó fél év múlva fog lefőni a kávé, majd tiszta aggyal mikor végiggondolod.

2014. febr. 4. 13:42
 37/91 anonim ***** válasza:
Eléggé megkinoztad szegényt ha már olyat mondott hogy figyeltesd, vagy kövesd ha nem bizol benne.
2014. febr. 4. 13:43
 38/91 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy megkínoztam volna. Az, hogy sajnos többször bebizonyosodott,hogy időnként füllent. Az bűn, ha az ember az igazat szeretné tudni, akármi is az???
2014. febr. 4. 13:45
 39/91 anonim ***** válasza:

De ha nem tudod mi az igazság, akkor miért nem fogadod el azt amit Ő mondott. Mert akár lehet hogy nem hazudott.

Vannak helyzetek amikor az ember félreért dolgokat, többet képzel bele mint ami. Nem kizárt, hogy igaza van és túlkombinálod. Az igazságot egyébként se tőlünk fogod megtudni. Az idő megadja a választ. Legtöbbször.

2014. febr. 4. 13:47
 40/91 anonim ***** válasza:

Én nem tudtam elfogadni hogy félrement, nem kínoztam, beadtam a válópert. Sírt, könyörgött, megbánta, amikor én tudomására hoztam, hogy nem a szüleje vagyok, aki most tanitgatja az életre, hanem a felesége.

Az igazságot sosem firtattam. Ezután sem fogom.

2014. febr. 4. 13:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!