Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek félrekacsintott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek félrekacsintott vagy túlkombinálom?

Figyelt kérdés

Volt egy kis gubanc pár hónapja. A nejem levelezgetett valakivel. Kiborult a bili, rengeteget beszélgettünk, új céljaink vannak, mintha új életet kezdtünk volna.

A munkahelyén van egy csapodár alak, aki mindenkire rárepül. Persze kinevetett, ok nélkül vagyok féltékeny, talán már túlzásba is vittem. Egy darabig mintha túl sokat törődött volna az öltözködéssel, sminkkel. Aztán ez megszűnt. Ismét nagyon közel vagyunk egymáshoz lelkileg, elmondhatom, hogy minden rendben . Szerintetek félrekacsintott? Történhetett valami? Valamiért úgy érzem igen, bár ha volt is valami valószínűleg véget vetett neki. Mi a véleményetek?

Segítsetek kérlek, bántó megjegyzéseket ne!!!

2014. febr. 4. 11:42
 21/91 anonim ***** válasza:
31%

90%, h megcsalt.

Onnan tudom, h már nem egy férjes nővel volt dolgom, eléggé felismerhető ez a tipikus női viselkedés.

A nők is magukra ismertek, nem véletlen a 90%-os "Tuti nem volt semmi, de ha volt is ne foglalkozz vele" egyetértés, elég átlátszó.

2014. febr. 4. 13:05
 22/91 A kérdező kommentje:
A féltékenykedést, meg kérdezősködést abba kellett hagynom, mert felmerült a kérdés részéről, ha ennyire nem bízom benne, akkor nem is szeretem, stb...Ebben van valami. Időnként Ő is féltékenykedik, ez természetes és tényleg zavaró, pláne ha túlmegy egy határon...
2014. febr. 4. 13:11
 23/91 anonim ***** válasza:

Szerintem szimplán csak jól esett neki, hogy más is észrevette. Hogy rájött arra, hogy még mindig vonzó NŐ!

Nincs ezzel semmi gond, időnként a férfiak is legyezgetik a hiúságukat.

Azt gondolom, hogy kicsit tetszett neki és hagyta a dolgot, de ha tovább ment volna, akkor szerintem még mindig ez lenne vagy esetleg ott is hagyott volna már.

2014. febr. 4. 13:14
 24/91 anonim ***** válasza:

Jól van inas, csak gratulálni tudok.

Ez már el van b...aszva, de keményen, a feleséged gondolom szarba se néz.

Egyáltalán miből gondolod, h nem levelezik a palival már?

Azt hiszed abba maradt, mert te rászóltál?

2014. febr. 4. 13:15
 25/91 anonim ***** válasza:

Ha nem kérdezősködhetsz, akkor 3 lehetőség maradt.

1. hagyod ennyiben az ügyet, megy minden a szokásos kerékvágás szerint, lesz ami lesz alapon.

2. megpróbálod kideríteni mi történhetett anno és esetleg van-e most valami... (nyomozol)

3. belátod, hogy nem tudsz megbízni már benne és elhagyod.

2014. febr. 4. 13:16
 26/91 A kérdező kommentje:
Levelezés már nincsen, ezt biztosan tudom. A másik része zavar már inkább, de persze lehet, hogy csak belehergelem magam. Nyomozni? Hogyan? Max. magánnyomozót fogadhatnék. A mai technika lebuktathat, de ha ügyes vagy minden nyomot el lehet tüntetni.
2014. febr. 4. 13:22
 27/91 anonim ***** válasza:
40%

Kedves kérdező. Nagyon sokat szenvedtem a férjem féltékenységi rohamai miatt. Nem az számitott neki sosem, hogy én ki, és milyen vagyok, hanem a munkahelyen lévő csapodár mindenkire rárepülő férfi. Mert az olyan, hogy minden nőt...

Vagyis, a saját börtönében szenvedett, féltékenység rabságában, amire én nem adtam okot sosem. Miért ne lehetne a nő magának szép ? Mert úgy érzi jól magát ? Rendbeszedi, kicsinositja, enyhe smink, stb. Miért kell rögtön feltételezni, hogy mind e mögött van valaki ? Hogy a nézőközönségnek készült ? Itthon is úgy érzem jól magam.

A féltékennyé tétel a lehető leg rosszabb verzió. Meg ette már a fe..e azt a szerelmet, ahol játszmákat kell bedobni, egymás iránti érdeklődés céljából. Ahol nem lehet spontán egymást szeretni, és ki kell csikarni egymásból azt.

A levelezgetésre nem tudok mit irni, gyerekes dolognak tartom. De azt is, hogy új célokat adni egy levelezgetés miatt, "mint ha " uj életet kedtetek volna Ez olyan erőltetetten hangzik, olyan mesterkélten. Hová lett az addigi közös múltatok ? Nem tudom hány évesek lehettek, de nekem ez az egész olyan gyerekes. Ez nem bántás, semmiképp ne inogjon meg az önbizalmad, ne legyen kisebbségi érzésed, ha mégis olyan a feleséged, nem a te hibád.

Veled azonban annyi a baj, hogy miután megint közel kerültetek egymáshoz, és minden rendben ahogy írod, te ebbe nem nyugszol bele, benned még mindig ott bujkál a bizalmatlanság feléje. Nem akarod elfogadni, hogy nem történt semmi, ez viszont már nem a feleség hibája. Amennyiben együtt éltek, akkor ne történjen felhánytorgatás, mert annak semmi értelme. Ha nem tudod elfogadni hogy most jól vagytok, és csak nyomozol, nyugtalankodsz, kérdezősködsz, annak nem lesz jó vége.

2014. febr. 4. 13:25
 28/91 anonim ***** válasza:
62%

Jézusom ezt az álszentséget, atyaég.......

2014. febr. 4. 13:27
 29/91 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező!

Csak h tisztán láss!

Kb két hét múlva dobd fel ugyan ezt a kérdést, de fordítva, te legyél a feleség, akinek levelezett a férje;)

Garantáltan nem lesznek ilyen válaszok, h biztos nem csalt meg, ne foglalkozz a múlttal meg stb:)

99% habzó szájjal fogja nyomni, h de biztos h megcsalt, ha csak levelezés volt akkor is azonnal válj el.

2014. febr. 4. 13:30
 30/91 anonim ***** válasza:

Szerintem nem álszent a 27-es.

Talán csak naiv. Vagy igaza van.

2014. febr. 4. 13:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!