Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elmodjam neki hogy megcsaltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmodjam neki hogy megcsaltam 2 éven át?

Figyelt kérdés

Kapcsoltunk első 2 évében randiztam másokkal. 3 férfi volt ezen időszak alatt, mindegyik félévnél tovább . Ugyanolyan gyakran találkoztam velük mint vele. Vonzott az izgalom a titkolozás, a szenvedély. Sosem buktam le.

Aztán hoztam egy döntést h nekem ő kell és innentől kezdve nem néztem másra.

Ennek már 4 éve :)

Viszont azóta is bennem van a lelkiismeretfurdalás. Nem tudom elengedni, h átvertem.

Elakar venni feleségül de ekkora lelkiteherrel nem tudom kimondani az igent.

Volt már valaki hasonló helyzetben?

29N

tegnapelőtt 16:02
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
93%
Jezus.
tegnapelőtt 16:02
 2/41 anonim ***** válasza:
66%
Lehet illene elmondani. Azért a házasság komoly dolog, nem mindegy kit vesz el az ember.
tegnapelőtt 16:04
 3/41 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem rá teszed a terhedet, ha elmondod. Én nem mondanám el. Semmi értelme, ha hozzá akarsz menni.
tegnapelőtt 16:10
 4/41 anonim ***** válasza:
74%

Én azt mondom, inkább éljen boldog tudatlanságban. Ha elmondod, benned közel sem biztos, hogy kisebb lesz a teher, viszont őbenne pont megnő.

Persze joga van megtudni, de azt hiszem nagyobb fájdalom lenne, ha emiatt borulna minden és mondjuk vége lenne.

tegnapelőtt 16:11
 5/41 anonim ***** válasza:
34%

NE!!!

Egy világ fog benne összeomlani.

Te csak viseld a lelki terhet, megérdemled. Ne tedd át rá!

tegnapelőtt 16:11
 6/41 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem ne mondd el csak szakíts vele.
tegnapelőtt 16:17
 7/41 anonim ***** válasza:
46%

De igenis mondd el neki!

Nem azert, hogy a te lelked konnyebb legyen, hanem hogy o eldonthesse, akar e igy veled elni a tovabbiakban. El sem hiszem, hogy itt emberek szerint opcio az, hogy titkolja el es bssza at egy eleten at🤦🏼‍♀️

tegnapelőtt 16:27
 8/41 anonim ***** válasza:
59%
Ne mondja el csak hagyja el. Minek menne hozzá amikor 2 éven keresztül több férfival megcsalta, háremet tartott és még utána se mondta el? Keressen más férfit akivel lehet poliamor kapcsolatban. O neki párkapcsolat sem való, pláne nem házasság.
tegnapelőtt 16:29
 9/41 anonim ***** válasza:
65%
Ha lenne benned tisztesség, akkor nyilván elmondanád. Mondjuk akkor nem is csaltad volna két éven keresztül, ráadásul a kapcsolat elején!
tegnapelőtt 16:40
 10/41 anonim ***** válasza:
59%
Azért mondja el utolsó, hogy még nagyobb fájdalmat okozzon neki mintha csak simán kirakná? Persze az is fájna, de nem annyira mintha tudná mennyi ideig és mennyi férfival megcsalta. Tartsa magában elvégre hiába is mondaná el mert akkor azért marná a bűntudat, hogy még nagyobb sérülést okozott neki. Amúgy sem tudja magáról lemosni soha, hogy hűtlen volt. Fölösleges. Egyedüli jó dolgot tehet: külön utakon folytatják és kereshet mindkettő hozzájuk való partnert.
tegnapelőtt 16:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!