Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elmodjam neki hogy megcsaltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmodjam neki hogy megcsaltam 2 éven át?

Figyelt kérdés

Kapcsoltunk első 2 évében randiztam másokkal. 3 férfi volt ezen időszak alatt, mindegyik félévnél tovább . Ugyanolyan gyakran találkoztam velük mint vele. Vonzott az izgalom a titkolozás, a szenvedély. Sosem buktam le.

Aztán hoztam egy döntést h nekem ő kell és innentől kezdve nem néztem másra.

Ennek már 4 éve :)

Viszont azóta is bennem van a lelkiismeretfurdalás. Nem tudom elengedni, h átvertem.

Elakar venni feleségül de ekkora lelkiteherrel nem tudom kimondani az igent.

Volt már valaki hasonló helyzetben?

29N

febr. 18. 16:02
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
27%
Utolsó, süt az irigység belőled. Gondolom, nő vagy, és ronda.
febr. 18. 18:20
 22/41 anonim ***** válasza:
27%

Mármint 19-re értettem (21. vagyok).

Amúgy meg, milyen jó, hogy itt mindenki a jellem bajnoka.

febr. 18. 18:21
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Én értékelném, ha elmondanád, aztán utána repülhetsz is ahová jól esik.
febr. 18. 18:34
 24/41 anonim ***** válasza:
0%
Ne mondd el, és legközelebb csak egy szeretőd legyen mellette, 3 kicsit durva már :D
febr. 18. 18:46
 25/41 anonim ***** válasza:

21-22: Ja, jól gondolod. És 10+ éve egyedül... Kicsit "uncsi" (nem, valójában nagyon idegesítő), amikor nekünk folyton azzal jönnek, hogy kb. a világ legszarabb személyiségűi vagyunk, ezért nem kellünk. Az ilyen esetek viszont remek példák arra, hogy mi és mennyit is számít valójában...

(Egyébként igen, az [érthető] irigység biztos nagyobb "jellembajnokság", mint a kérdező dolgai... 😏)

(19)

febr. 18. 18:52
 26/41 anonim ***** válasza:
38%

"azóta is bennem van a lelkiismeretfurdalás." - Akkor nem volt?

Már régen mellette döntöttél. Ha szeretnéd, hogy együtt öregedjetek meg boldogságban, jobb, ha hallgatsz.

febr. 18. 19:01
 27/41 anonim ***** válasza:
43%
Bocs, nem lehet, hogy ő is megcsalt valamikor? Csak úgy eszembe jutott.
febr. 18. 19:04
 28/41 anonim ***** válasza:
26%

Ennek már szerintem semmi értelme, hogy elmondod... Csak fájdalmat fogsz neki okozni, ráadásul a bizalom is oda lesz. Meg szerintem a leánykérés is.

Én a helyedben megpróbálnám ezt magamban lerendezni, akár valami rituáléval, gyónással.

febr. 18. 20:41
 29/41 anonim ***** válasza:
52%

#28 miért kellene megmaradnia a bizalomnak? Hiszen a kérdező hülyét csinált a pasijából, nem lehet benne megbízni.

Durva, hogy mennyi hazug ember van itt...

febr. 18. 21:10
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Gyanítom nincs benned annyi gerinc sem, hogy őszintén elmondj mindent, pedig ez lenne a minimum.

A kapcsolat egy dolog, a házasság pedig annál sokkal komolyabb. Mindenkinek joga van tudni kivel házasodik össze, de te ettől megfosztod a párodat azzal, hogy évekig csaltad titokban, és nem tud erről.

Te is valószínű tudod, hogy amennyiben minimális önbecsülése van a pasinak, kidobna mint macskát 💩ni, ezért hallgatsz. Ha el akartad volna mondani, már az első faszi után elmondtad volna.

+Még ha te szakítanál is, jobb lenne ha tudná, hogy egy ilyen sarki k.... után ne szomorkodjon, nem éri meg.

febr. 18. 22:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!