Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az kozos kasszanak szamit, ha én veszem a kajat otthonra a
ferjem pedig fizet rezsit kocsijavitast nyaralasokat?
Rossz olvasni ez a görcsölést, egyenlősdit.
Úgy lenne igazságos, hogy bármennyit fizet bármire egyikőtök, tudja, hogy a másik adna neki a magáéból, ha kérne. És onnantól már nem is kell semmivel foglalkozni.
ma 14:00
Valamit tisztázzunk. Nem a kártyádra érkezik a fizud, hanem a számládra. A kártya az egy eszköz a számlán lévő pénz kezeléséhez.
Amúgy igazad van, bele kellne fizetnie a bevásárlásba is néha. Főleg hogy többet keres.
Én mindig az arányok híve voltam. Ha 30% megy a közösben, akkor mindkettőtök 30% a oda menjen.
ma 14:02
3/32 A kérdező kommentje:
Az ő házában lakunk. Hazassag elott vette.
Nem számít nekem annak. Nagyjából felosztottátok, ki mit fizessen. Szerintem mivel már hogy egy család vagytok feleslegesen azon agyalni, ilyenkor már mindenkinek egyszerűbb szerintem a közös kassza. Úgyis amit gyűjtötök félreraktok az megint csak közös, gondolok arra hogy utazás, autó, gyereknek cuccok stb. Ilyenkor már 50-50 fárasztó, pláne gyerek költségeit is hogy osztanátok meg. Csak a civakodás menne. Ráadásul ő majdnem a dupláját keresi mint te. Míg gyed-en voltál mi volt a felállás? Mert az kb akkor az egész elment kajára?
ma 14:08
5/32 A kérdező kommentje:
Mig gyeden voltam mindig mondtam mi kell es adott penzt.
Szerintem ez így nagyon igazságtalan veled szemben. A rezsi nem lehet olyan sok, max 50-60 k, a kaja meg 3 főre bőven több. És még többet is keres. Vagy felezzetek rendesen úgy hogy mindent elszámoltok, vagy akkor legyen valóban közös.
ma 14:34
1 .te nem vagy szolga ,gondolom te főzöl.
2 . Te a házában lakol es ha pl.válnátok neked nem lenne hova menni!!
Megoldás: gyűjts ingatlanra
Én nem bíznék 1000%ra vakon.
Bízz de ne legyél vak.
Oszatok meg a munkát is .
Gondolom pár éve vagytok hazasok.
Ha magadat hatterbe teszed mindig es kiszolgálod, meg fogod szívni.
Szívesen!
ma 14:39
#5 Nekem ez így nem tetszene, mivel így totálisan azt érzem a páromtól függök rávagyok utalva. Mint amikor egy 15 éves kér a szüleitől pénzt. Mi anno ezt úgy oldottuk meg volt mindig egy borítékban pénz és ha mentem boltba, kellett valami akkor kivettem. Nyilván egy nagyobb kiadást megbeszélünk, de mindig nekem kellemetlen lenne menni, hogy na most tejföl kell, most kenyér adj legyszives ennyit meg annyit. Most fordított esetben ha ő lett volna gyed-en ( ugye ott a pénz maximálva van, tehát hiába keres többet,max 278at kap) ő neki sem esne jól ha mindenért mehetne kunyerálni. Szóval értem, hogy a közös kasszának is meglehet a hátránya, főleg ha valaki indokolatlanul sokat költ, de azért ez így veled szemben tényleg nem fair. Én azt mondom ne támadd le ezzel, de ülj le vele beszélni.
ma 14:55
8 azért 500ból nem hiszem hogy zsebpénz szinten lenne de mindegy.
ma 15:08
Ha többet költesz, mondd el neko és kérd meg, hogy adjon bele.
A szád beszédre is jó.
ma 15:15
További kérdések: