Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan tudnék a feleségemen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék a feleségemen változtatni?

Figyelt kérdés
Két gyermekünk van és mindketten dolgozunk. Ő heti 3 napot megy 6-7 órában én pedig 2 vagy 3 egész 24 órás műszakot. Amikor hazaérek szinte hulla fáradtan megyek a gyerekekért viszem őket játszótérre, utána megyünk vásárolni és este még főzök is. Ő ha hazaér a munkából fáradt és nem csinál semmit. Ugyanúgy hétköznap az összes házimunka az enyém. Főzés, takarítás minden. Hétvégén szintén Ő pihen én főzök mosok, takarítok. Általában mind a bevágott bomba állapot vár a lakással őt pedig nem érdekli sem hogy a gyerekek el legyenek látva se a rend semmi. Mit tegyek?

ma 18:18
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Sehogy. Elvetted feleségül, elfogadtad, hogy olyan, amilyen.
ma 18:19
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Előtte nem volt ilyen? Beszéltél már vele erről?
ma 18:20
 3/17 anonim ***** válasza:
80%

Férjként írom, hogy ez szerintem kamu.

A 24 órás műszakot végigcsináló férj, aki utána még viszi játszótérre a kisgyerekeket, bevásárol velük majd főz a családjára, míg a felesége negyedannyi munka után csak pihenget.

Hát bocs, de el nem hiszem, hogy létezik ilyen férj-feleség felállás. :-))))

ma 18:23
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom előtte se volt rendszerető, nem? Ezért kell nagyon alaposan megválogatni, hogy kivel vállal az ember gyereket, vagy legjobb, ha senkivel, de ha már ebben a helyzetben vagy, hát ez van…
ma 18:24
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
#3 lehet, hogy biztonsági őr és aludni is van ideje munkaidőben.
ma 18:24
 6/17 anonim ***** válasza:
Én kipróbálnám az ilyen felállást, legalább 1 hétre cserélnék.
ma 18:25
 7/17 anonim ***** válasza:
71%
#3 persze hogy az. Hergelő kamu. Nőket szidó válaszokat akar. Én csak azon vagyok meglepődve hogy van itt még olyan aki beveszi és kérdezgeti segítő szándékkal.
ma 18:28
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
A kérdések 80%-a trollkodás ebben a kategóriában. Ugyanaz a két három emberke erőlködik azon egész álló nap, hogy kitalálja őket. Csak tudnám, hogy van erre idejük.
ma 18:34
 9/17 anonim ***** válasza:
37%
Kamu vagy sem, én inkább szeretek segítőkész válaszokat adni és abból kiindulni, hogy nem kamu, velem is volt már többször, hogy kiírtam kérdéseket, amiknél tényleg tanácsra vagy mások értelmes véleményére vártam, erre pár baromnak mindig be kell nyögnie, hogy “kamu”. Rohadtul idegesítő, mert ilyen anonim fórumon nem is tudod bizonygatni, hogy nem az. Neked nem lesz jobb az életed attól, hogy totál feleslegesen leírod kérdések alá, hogy kamu, szóval ezeket nyugodtan lehetne mellőzni…
ma 18:40
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik például egy biztonsági őr, aki bevallotta hogy munkában gyakorizik. Szerintem ő az egyik shreckünk.
ma 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!