Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a feleségemet, hogy egészségesebb legyen?
Agyvérzést kapok ezektől. :D
"azt mondta 65, de hogy 70nel nem kevesebb az is biztos" Az az 5 kilo bazmeg az már váló ok. Istenem... :D
Ma már leírtam valahová, olyan programokat kell szervezni, ami mozgással jár, jól érzitek magatokat, nem nyűg vagy kényszer (túra, séta, foci, kosár, stb). Amúgy vállalhatod főzést is és csinálhatsz diétás kajákat. Ahelyett, hogy cseszteted és szép lassan leépíted magad mellől, megpróbálhatnád ezeket. Hidd el van akinek 80 kilósan is kelleni fog majd.
Nehéz ügy, főleg ha őt nem zavarja illetve nem is tesz ellene.
Majd jönnek itt a kommentek, hogy biztos nincs magára ideje, meg biztos te nem támogatod...
Sztem meg nem így van. Felnőtt ember, ha szeretne változtatni, tudna.
Hagyd el.
Én is elváltam tőle, 2. gyerek után akkora lett mint egy dömper.
2 számmal lett nagyobb a lába, akkora háta lett, hogy 2 xl poló kellett neki.
Mikor megláttak vele, láttam a tekinteteket, minden rajtuk volt.
Szószerint hozzáérni is rossz volt.Sült húsokat a terhessége után kettesével ette.
Inkább kerestem egy fiatalabb feszes testű lányt, gyerekeket így is láthatom, ő meg hála az égnek csak elég ritkán.
"Már a kapcsolatunk elején sem volt vékony, páran ezt szóvá is tették"
Miket mondtak? Életemben nem hallottam ilyet, hogy valaki elmondja a másiknak, hogy NEKI nem tetszik a másik választottja.
Hány centi ehhez a súlyhoz?
Én 80 kg vagyok 174 cm és szeretnek a férfiak
Ha neked ez probléma tényleg hagyd el, talál olyat akinek megfelel úgy ahogy van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!