Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig egészséges a tanár-diák viszony 2 felnőttnél?
Üdv,
A férjem főiskolán tanít és visz egy 15 fős csoportot. Az egyik lánnyal úgy érzem túl szoros viszonyt ápol, ugyanis a lány hívogatja iskolaidőben szinte mindennap valami kérdéssel, de most a nyár folyamán is, a férjem meg visszahívja és 1-2 órát beszélnek, de minimum egy félórát. Volt, hogy hívta a férjemet, hogy vigye haza valamilyen sulis rendezvényről. Ezek apró dolgok, de férjem maga mesélte, hogy a többiek ugratják őket, hogy "egy pár". Nem tudom, hogy ez ártatlan képzelgés-e vagy tényleg vannak ilyen barátságok, amiket nem szabad túlgondolni. Férjem is sokat beszél róla, mikor a csoportot említi, mindig őt emeli csak ki. Nincs köztük nagy korkülönbség (20, 32). Van egy olyan fura érzésem, hogy egyik fél részéről talán több van, de nem tudom pontosan, melyikről.az is lehet, hogy nincs semmi, de a rossz érzéssel nem tudok mit kezdeni, a férjemet pedig nem akarom erről megkérdezni konkrétan.
Tudnának tanácsot adni, hogy lehet-e igazam vagy csak képzelődöm, és mennyire szokványos az ilyen viszony?
-hívogatja
-1-2 órákat beszélgetnek telefonon
-hazafurikáztatja magát úgy, hogy még érte kell menni...
és benned csak most fogalmazódott meg, hogy itt valami nem stimmel?
Az, hogy látszólag (!) beszámol mindenről vele kapcsolatban, nem jelent semmit.
A "trükkösebb" fajta pont így leplezi, amit leplezni kell, hogy látszólag őszinte.
Teljesen mindegy van-e vagy nincs. Ha téged zavar, ezt a férjednek figyelembe kellene vennie, és leépítenie.
Amúgy szerintem van valami. Azonban, hogy kialakulóban avagy már zajlik, azt nem tudom.
Azért sem tűnt fel először, mert tudom, hogy a munka miatt a diákokkal kell beszélni egyfolytában. Viszont mikor kérdeztem, hogy ki az este 10kor és mondta, hogy ő, akkor gondolkodtam el és aztán később, mikor rendszeresen előfordult. Nem élünk karanténban, mindkettőnknek megvan a sűrű napi programja, rengeteg új és már meglevő emberrel.
Csupán van egy fura érzésem és nem tudom megmagyarázni.
Igencsak résen lennék a helyedben. Nem rendjén való, hogy még nyáron is hívogatja, mint ahogy az sem, hogy este 10-kor is odatelefonál. Azért mégiscsak a tanárja, nem barátja....(kéne legyen)
Meg hogy 1-2 órát beszélnek, az is nagyon sok. Te addig mit csinálsz, meghúzod magad, hogy ne zavard őket? Én el sem tudnék ilyet képzelni, ezt a férjed kellett volna rövidre zárja, mondván, a feleségemmel vagyok, nem érek rá. Szerintem többet beszélnek ők egymással, mint ti.
Szerintem nem képzelődsz, ez jóval több, mint ami egy tanár-diák kapcsolatba belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!