Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a férjed elmondaná, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjed elmondaná, hogy viszonya van lassan egy éve és szeretne elválni mit tennél?

Figyelt kérdés

2014. jan. 12. 23:37
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
98%
Elég egyértelmű.
2014. jan. 12. 23:41
 2/34 FF01 ***** válasza:
21%

Attól függ.. van-e gyerek, ha van hány éves?

Ti hány évesek vagytok, mi köt titeket össze (akár közös nagy összegű hitel stb)

Ha se gyerek, se semmi ami miatt eléggé necces lenne a válás, akkor véleményem szerint felemelt fejjel add be a válópert... Hiába nem akarod, meg szereted még, ha 1éve folyamatosan csal, akkor ugye nem a hűség mintaképe, ezek után hogy tudnál benne bízni?

Sajnos úgy néz ki ennek Game Over :/

De fel a fejjel.... :) Sok sikert

2014. jan. 12. 23:44
 3/34 A kérdező kommentje:
Hmmm. Akkor Te nem harcolnàl? Vagy nem próbálnád meg vissza hódìtani ?
2014. jan. 12. 23:44
 4/34 anonim ***** válasza:
85%
Az egy éves viszonyt még túl lehetne élni, - de hát ő már nem akarja.
2014. jan. 12. 23:46
 5/34 anonim ***** válasza:
98%
Aki menni akar engedni kell!
2014. jan. 12. 23:46
 6/34 anonim ***** válasza:
98%

Egy éves viszonya van és válni is szeretne.

Itt nincs semmi féle harc, ez már a csata vége.

2014. jan. 12. 23:54
 7/34 FF01 ***** válasza:
91%
Hát ha tőlem kérdezed, akkor én NEM harcolnék... Ha nem voltál elég jó neki, akkor menjen ahhoz akivel viszonya van, vagy ahova akar... Szerintem...
2014. jan. 12. 23:57
 8/34 anonim ***** válasza:
83%
Visszahódítani a hűtlen disznót? Minek? Kipakolnám a cuccait még aznap... nagyon mérges tudok lenni ha okot adnak rá.
2014. jan. 13. 00:02
 9/34 anonim ***** válasza:
93%

Én nem vagyok az a típus, aki minden csip-csup dologért rögtön a válást/szakítást javasolja, de ebben az esetben úgy gondolom, a további harc értelmetlen.

Ha egy éve csal és válni is szeretne, az azt jelenti, hogy szereti annyira a másik nőt, hogy felrúgja a "biztos" házasságát és új életet kezdjen. Ilyenkor nem nagyon van miről beszélni. Akkor részéről vége a szerelemnek, az odaadásnak stb. Másba szerelmes, mással képzeli el a jövőjét. Tudom nehéz, de a legtöbb amit tehetsz, hogy emelt fővel, békében válsz el, esetleg a későbbiekben megbocsájtasz. Szerintem jobb így, mintha mondjuk veled maradna még tizenX évig és folyamatosan csalna. Így mindkettőtöknek megvan az esélye egy szerető társa és egy boldog kapcsolatra.

2014. jan. 13. 00:04
 10/34 anonim ***** válasza:
86%

Ha a férjem ilyent mondana, akkor én akarnék elválni.

Biztos, hogy nem harcolnék. Nem kellene ezek után.

2014. jan. 13. 00:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!