Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjed elmondaná, hogy viszonya van lassan egy éve és szeretne elválni mit tennél?
Attól függ.. van-e gyerek, ha van hány éves?
Ti hány évesek vagytok, mi köt titeket össze (akár közös nagy összegű hitel stb)
Ha se gyerek, se semmi ami miatt eléggé necces lenne a válás, akkor véleményem szerint felemelt fejjel add be a válópert... Hiába nem akarod, meg szereted még, ha 1éve folyamatosan csal, akkor ugye nem a hűség mintaképe, ezek után hogy tudnál benne bízni?
Sajnos úgy néz ki ennek Game Over :/
De fel a fejjel.... :) Sok sikert
Egy éves viszonya van és válni is szeretne.
Itt nincs semmi féle harc, ez már a csata vége.
Én nem vagyok az a típus, aki minden csip-csup dologért rögtön a válást/szakítást javasolja, de ebben az esetben úgy gondolom, a további harc értelmetlen.
Ha egy éve csal és válni is szeretne, az azt jelenti, hogy szereti annyira a másik nőt, hogy felrúgja a "biztos" házasságát és új életet kezdjen. Ilyenkor nem nagyon van miről beszélni. Akkor részéről vége a szerelemnek, az odaadásnak stb. Másba szerelmes, mással képzeli el a jövőjét. Tudom nehéz, de a legtöbb amit tehetsz, hogy emelt fővel, békében válsz el, esetleg a későbbiekben megbocsájtasz. Szerintem jobb így, mintha mondjuk veled maradna még tizenX évig és folyamatosan csalna. Így mindkettőtöknek megvan az esélye egy szerető társa és egy boldog kapcsolatra.
Ha a férjem ilyent mondana, akkor én akarnék elválni.
Biztos, hogy nem harcolnék. Nem kellene ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!