Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valaki nászúton Alaszkában? Párom oda szeretne vinni, ti mit szólnátok hozzá, én inkább tengerpartra vágyok.
Én odáig volnék meg vissza.:)
Nekem szívem vágya. Kutyaszánt hajtani, helikopterrel közlekedni (ott szinte természetes), egy kis faházból lesni a medvéket...
Egyébként sokkal drágább eljutni oda, mint egy felkapott tengerpartra. És különlegesebb.
Node...
A közös élet első kompromisszumát kell megkötnetek. Válasszatok olyan helyet, ami mindkettőtöknek tetszik.
Szerintem egy európainak felesleges ekkora összeget kiadni alaszkáért, mikor finneknél, norvégoknál, svédeknél is ugyan azt kaphathja meg, de mindenképpen a repülöút sokkal de sokkal olcsobb.
Mi most voltunk a finneknél annyira északon ahol ilyenkor már plussz fok nincsen. Egy szuper hotelben, Volt kutyaszán, rénszarvas szán sarkifény....
Alaszka <3
milyen szívesen mennék oda... :)
Ha már hideg, akkor Izland:)
igaz, egy kisebb vagyon, de sokkal de sokkal inkább mennék oda vissza, mint tengerpartra.
Alaszka is tök jól hangzik, szívesen mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!