Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem ki akar menni külföldre (Kanadába) dolgozni, minket is magával akar vinni. Nekem itt vannak a testvéreim, anyukám nem akarom itthagyni őket. Ti mit tennétek a helyemben?
Biztos azért akar menni, mert itt olyan sok munkalehetőség van, remek fizetésekért.
Családdal lehet interneten kapcsolatot tartani. Meg néha utazni.
Én már a saját családom érdekeit tartanám szem előtt.
Nem anyuka szoknyáján kéne üldögélni, hanem élni egy jó lehetőséggel!
Mi januarban megyunk, most egy 5eves szerzodessel de ha meghosszabitjak akkor orulni fogunk.
Es nem Kanada..... de jo lenne.
Neked már új családod van, mégha nehéz is elválni a testvéreidtôl, illetve anyukádtól.
Nem örökre válsz el tôlük, gondolom idônként hazajöttök meglátogatni ôket, arról nemis beszélve, hogy pl skypen is tarthatod velük a kapcsolatot.
Ne félj a változástól, hidd el jobb lesz, megszokod egy idô után.
Sok sikert nektek! :)
a párodhoz kell lojálisabbnak lenni.
ha a szülőcsaládod választod, akkor nem is szereted igazán
Én is mennék.
A helyedben inkább gőzerővel elkezdeném tanulni az angol konyhanyelvet, hogy az élelmiszer-üzletekben, hasonló helyeken el tudja igazodni. No meg ha neked is találnátok valami munkahelyet, nemcsak a pénzetek lenne több, az idő is jobban telik majd ott rajtad, mintha egész nap otthon ülve azt várnád, mikor megy már haza este a férjed.
A helyedben "húznék mint a vadlibák"! Nemcsak a munka, a pénz miatt. Egy új világ, új emberek, új szokások, új tájak, kirándulások, stb. stb. Megannyi új élmény, egyéb lehetőségek. Mire is várnál?
Na mond ez neked: Figyelj édes férjem, húzzál egyedül Kanadába,gürizni a mi családunkért, én maradok, mert anyám nagyon hiányozna...
Ilyen nőket! Más ugrana! Gyerek iskola hülye kifogás, sokkal több lehetősége lenne neki is kint!
Én nem mennék Kanadába, egyáltalán nem vonz.
Más európai ország szóba jöhetne természetesen, de ilyen messzire nem mennék. Angliából, Franciaországból, Németországból, Ausztriából hazarepül az ember 1-1.5 óra alatt potom pénzért (ma már szinte mindenhova megy wizz vagy ryanair), ha akar akár havonta is.
Kanadából egy fél fizetés egy főre a repülőjegy, akkor mi értelme? Ráadásul a fizetések egyáltalán nem jobbak, mint pl. Németországban, sőt általában rosszabbak.
Semmilyen észérvet nem tudok felhozni amellett, amiért pont oda kellene menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!