Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem ki akar menni külföld...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem ki akar menni külföldre (Kanadába) dolgozni, minket is magával akar vinni. Nekem itt vannak a testvéreim, anyukám nem akarom itthagyni őket. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 10:21
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
69%
A férjed miért akar elmenni?
2013. aug. 17. 11:28
 32/51 A kérdező kommentje:
Ő itthon nem kap munkát. De csak pár éve jött rá a "dolgozhatnék"
2013. aug. 17. 11:35
 33/51 anonim ***** válasza:
76%
Oh, még gúnyolódsz is vele? Szerintem váljatok el békében, jobb lesz neki úgy!
2013. aug. 17. 11:36
 34/51 anonim ***** válasza:
82%

Jó akkor szépen add meg a férjed telefonszámát, majd szépen felhívom, hogy én szivesen kimegyek vele Kanadába nektek meg küldjük a válási papírokat, meg a gyerek tartást!

További sok sikert a kényelmes seggednek. Meg ennyi idősen lehetne már annyi eszed, hogy a saját családod fontosabb, mint a testvéreid meg az anyucika...

Szégyen ahogy viselkedsz, Gondolkozz el ezen.

Várom a telefonszámot!

2013. aug. 17. 11:40
 35/51 A kérdező kommentje:
De nem értem minek vergődik ennyire? Eddig is megéltünk pedig egy éve nem dolgozik.
2013. aug. 17. 11:46
 36/51 anonim ***** válasza:
81%
Inkább örülnék, hogy tenni akar a családért.Bár ez nem család!
2013. aug. 17. 11:48
 37/51 anonim ***** válasza:
84%

épp ez az, lehet már unja, h te mondod meg a tutit mindig. szeretné hasznosnak érezni magát.

te meg gondolom élvezed, h diktálhatsz,és az van,amit te akarsz. élvezed, h te tartod el. anyád meg még adja alád a lovat.

2013. aug. 17. 11:49
 38/51 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon gáz ahogy gúnyolódsz a próbálkozásán. Nem hiszem hogy lelkileg jót tesz neki hogyte tartod el, amikor meg tenne ez ellen, nem áll,sz mellette hanem kiröhögöd.

A gyerekek hamar meg fognak tanulni angolul, a nagyobbak gondolom már tudnak. A szüleidet majd látogatod, vagy kiköltözteted magatokhoz, de neked az első számú családodat kéne támogatni elsősorban.

2013. aug. 17. 11:57
 39/51 A kérdező kommentje:
Akkor jó voltam neki mikor kitartottam mellette a bajban, erre most hátbatámad.
2013. aug. 17. 11:58
 40/51 anonim ***** válasza:
60%
Talán a kérdezőt is meglehet érteni, kialakult élete van itt, a gyerekeknek is. Itt van a család, barátok, biztos munkahely.Adott egy apuka, akit a feleség tart el és most kitalálja, hogy ő kint akar dolgozni. Kiszakítja a gyerekeket a megszokott életükből, a feleség adja fel a biztos munkáját, családjától legyen távol egy bizonytalan jövő miatt. Ha nem jön össze, akkor pedig jöhet haza a semmire. Ha nem élnek rosszul, gondolom nem, akkor a férj inkább itthon is próbálkozhatna.
2013. aug. 17. 12:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!