Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem ki akar menni külföldre (Kanadába) dolgozni, minket is magával akar vinni. Nekem itt vannak a testvéreim, anyukám nem akarom itthagyni őket. Ti mit tennétek a helyemben?
Milyen házasság a tiétek, ha te a családodat választod helyette?
Nekem egyértelmű lenne, hogy a gyerekemmel/gyerekeimmel együtt a férjemmel tartok. Vele élek, nem a testvéreimmel és az anyámmal...
Sajnálom a férjed. Ő a jobb élet reményében akar menni, a gyerekeidtől sem veheted el a lehetőséget csak azért, mert hiányozni fog a család. Önzőség! Vagy akkor váljatok el, maradj otthon, de a gyerekeiddel ne tolj ki!
Undorom az olyan nőktől, akik elvárják, hogy a férjük az idegenben gürizzen azért, hogy ő a jólétben meregesse a valagát...
Te milyen áldozatot vállaltál eddig a családodért? Mert szerintem semmit. Nekem nem lenne képem magára hagyni őt, hadd kínlódjon odakint egyedül. Mit fogadtál, mikor összeházasodtatok? Jóban-rosszban. Nem azt, hogy: "Ő csak görizzen, hogy nekünk jó legyen, én meg maradok anyám valagában"
A gyerekeidnek is egy nagy lehetőség! Maradj csak otthon, de ők hadd menjenek! Majd a férjed talál értelmesebb nőt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!