Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem ki akar menni külföld...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem ki akar menni külföldre (Kanadába) dolgozni, minket is magával akar vinni. Nekem itt vannak a testvéreim, anyukám nem akarom itthagyni őket. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 10:21
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
66%
Na és te dolgozol?
2013. aug. 17. 11:10
 22/51 A kérdező kommentje:
Nekem biztos állásom van itthon nem akarom elveszíteni a bizonytalanért. Csak szenvednék a honvágytól sőt még a nyelvet sem beszéljük.
2013. aug. 17. 11:17
 23/51 anonim ***** válasza:
93%
Szia.Mi ket eve koltoztunk kulfoldre a ferjemmel es ket kisfiunkkal.ezt nem lehet birni h kethavonta talalkozgat az ember a gyerekeivel,felesegevel,ferjevel.mi nagyon nehez birtuk nem kivqnom senkinek.szerintem menj vele gyerekek hamar megtanuljak a nyelvet.Nekem is ott kellett hagynom mindenkit.De neked mar nen oket kell nezni hanem magatokat.
2013. aug. 17. 11:18
 24/51 anonim ***** válasza:
78%
21 vagyok, majdnem mint a legidősebb gyereked. Ha én megtudnám, hogy van lehetőségem elhúzni innen (vagy megtudtam volna 17 vagy akár 13 évesen), csak anyám nem akarja, én biztos, hogy megutáltam volna...
2013. aug. 17. 11:18
 25/51 anonim ***** válasza:
100%
Igazából az van, hogy ilyen korú gyerekek tudnak maguktól dönteni. Ha van esze a férjednek, megkérdezi őket, és 100%, hogy menni akarnak, te meg itthon maradhatsz anyáddal :D
2013. aug. 17. 11:20
 26/51 anonim ***** válasza:
100%

Milyen házasság a tiétek, ha te a családodat választod helyette?

Nekem egyértelmű lenne, hogy a gyerekemmel/gyerekeimmel együtt a férjemmel tartok. Vele élek, nem a testvéreimmel és az anyámmal...

Sajnálom a férjed. Ő a jobb élet reményében akar menni, a gyerekeidtől sem veheted el a lehetőséget csak azért, mert hiányozni fog a család. Önzőség! Vagy akkor váljatok el, maradj otthon, de a gyerekeiddel ne tolj ki!

2013. aug. 17. 11:20
 27/51 anonim ***** válasza:
63%

Undorom az olyan nőktől, akik elvárják, hogy a férjük az idegenben gürizzen azért, hogy ő a jólétben meregesse a valagát...

Te milyen áldozatot vállaltál eddig a családodért? Mert szerintem semmit. Nekem nem lenne képem magára hagyni őt, hadd kínlódjon odakint egyedül. Mit fogadtál, mikor összeházasodtatok? Jóban-rosszban. Nem azt, hogy: "Ő csak görizzen, hogy nekünk jó legyen, én meg maradok anyám valagában"

A gyerekeidnek is egy nagy lehetőség! Maradj csak otthon, de ők hadd menjenek! Majd a férjed talál értelmesebb nőt is!

2013. aug. 17. 11:22
 28/51 anonim ***** válasza:
78%
Ha te nem akarsz menni, ne menj. De a gyerekek már elég nagyok, had döntsenek ők. Te meg majd látod őket félévente egyszer, a férjednek elég volt, biztos neked is elég lesz.
2013. aug. 17. 11:25
 29/51 A kérdező kommentje:
A gyerekek sem akarnak menni és senki sem kötelezi a páromat arra, hogy menjen.
2013. aug. 17. 11:27
 30/51 anonim ***** válasza:
84%
Neki itthon van munkája? Jól keres? A kinti fizetése nélkül is tudjátok tartani a mostani életszínvonalat?
2013. aug. 17. 11:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!