Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem ki akar menni külföld...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem ki akar menni külföldre (Kanadába) dolgozni, minket is magával akar vinni. Nekem itt vannak a testvéreim, anyukám nem akarom itthagyni őket. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 10:21
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
Egy hét gondolkodási időt kaptam tőle. De miből veszük meg a repülőjegyeket?
2013. aug. 17. 12:06
 42/51 anonim ***** válasza:
49%
Gondolom a fizetésedből, egyébként neki lenne biztos munka kint?
2013. aug. 17. 12:08
 43/51 anonim ***** válasza:
50%
Egyenlőre még nem olvastam el a többi választ. De én a helyedben mennék a férjeddel !Ezen nincs mit gondolkozni ! Igaza van ,hogy el akar menni innen ,hidd el csak a legjobbat akarja a családjának ! Kapcsolattartásra ott a skype stb ,évente 2-3 alkalommal biztos haza tudnátok jönni látogatóba . Az én párom is külföldön van ,én már alig várom ,hogy mi is mehessünk utána a gyerekkel . Szerencsére már nem kell sokat várnunk ;-) ! Anyuék nekem is itt vannak ,szeretem őket ,de nem tartanak itt . Amúgy is 3 havonta találkozunk ,ahová megyünk majd az onnan is megoldható .Nekem a saját családom és a gyerekem jövője a legfontosabb ! :-)
2013. aug. 17. 12:53
 44/51 A kérdező kommentje:
Egy repülőjegy 166000 forint és a többiről ne is beszéljünk.
2013. aug. 17. 14:02
 45/51 anonim ***** válasza:
100%

Kanadába bármikor kimennék, hátra sem néznék! Van ismerősöm, aki ott él, sima melósként, és látom, hogy ég és föld a különbség az itteni viszonyokhoz képest! ha dolgozol, megbecsülnek!

Van internet, skype, tarthatod a kapcsolatot a családoddal, de neked már a férjed és a gyerekeid az elsők!

Amúgy meg, milyen hozzá állás, hogy menjen egyedül?de a pénz amit keresne ott, az gondolom, jól jönne neked is?

2013. aug. 17. 15:30
 46/51 anonim ***** válasza:
100%
Szia Kedves Kérdező! Szerintem ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget, Kanada fantasztikus ország, jelenleg Amerikában élek a párommal, de gondolkodunk rajta,hogy megpróbáljuk ott, mert nem csak hogy kevésbé ignoráns társadalom, mint Amerika de az életszínvonal sok helyen még jobb, mint itt. Megértem az aggodalmaid, hidd el én átéltem ezt, mielőtt kijöttem a világ másik végére és azután is miután letelepedtem egy másik kontinensen. Hiányzik a családom, hiányoznak a magyar helyek, a nyelv, de a lehetőségek sokkal szerteágazóbbak, mint otthon, mérföldekkel. Kanadából is látogathatod a családod, vagy meghívod őket. Párom ismer egy kanadait, aki meghívott minket Torontóba, meglátogatjuk őt és talán maradunk is, biztat minket, hogy meg kellene próbálni, élt már Amerikában is és mondta, hogy Kanada legtöbb területen még jobb, mint USA. Ráadásul számos felmérés szerint Kanada az egyik legelégedettebb és boldogabb nemzet a Földön. Menjetek, próbáljatok szerencsét!!!!! Ne hagyjátok ki!!!! Lehet majd összefutunk veletek ott. :)
2013. aug. 17. 18:47
 47/51 anonim ***** válasza:
100%
Szia én Kanadában élek már majdnem egy éve. Tapasztalatbol mondom, megéri kijönni. Hárman vagyunk, ketten a párommal meg egy baba. A párom fél fizujábol megélünk, a másik felét simán félreteszem, pedig csak segédmunkásként dolgozik. Munkalehetöség az van rengeteg, az ország gyönyörü, az emberek nagyon kedvesek, itt senki nem szol le senkit, nem nézik le a másikat. Ja és a gyerköcöknek van magyar-angol nyelvü suli és nagyon hamar megtanulják az angolt. Ha ilyen lehetőségetek van, élni kell vele mindenképp. Jah és a mi szüleink is otthon vannak, mindig a neten beszélunk:)
2013. aug. 17. 18:55
 48/51 anonim ***** válasza:

46-os, ne habozzatok, ha van lehetőségetek, menjetek ki Kanadába, szerintem nem fogjátok megbánni. Az én ismerősöm is Torontóban él, már megmutatta nekem a várost skypon, hát csodálatos. Nagyon jól élnek ott az emberek, és tisztelik egymást, emberségesek. És a fizikai munkás is jól él, megfizetik. Szerintem az egyik legjobb hely a világon! Én is mennék, még nem mehetek, de egyszer eljön annak is az ideje, remélem:)

Minden jót nektek :)

2013. aug. 18. 11:28
 49/51 anonim ***** válasza:
ja, 45-ös voltam
2013. aug. 18. 11:29
 50/51 anonim ***** válasza:
Köszönöm 45-ös. Gondolom még tanulsz, ezért nem tudsz kimenni, de te se hagyd ki, ráadásul fiatalon sokkal könnyebb beilleszkedni. Sok sikert neked is!
2013. aug. 18. 18:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!