Tengerpartra milyen papucsot kell venni/vinni, ami védi a talpat a tüskéktől?
Mi itthon vettük mindegyiket! Amikor kezdődik a nyári szezon, akkor a piacot is ellepik ezek, de az enyémet pl kínaiban vettük. Linkelek párat.
Az enyém ilyesmi, csak teljesen átlátszó, nem ilyen szép színű... :)
Sok emberen láttam ilyet, ez Tescoban is kapható volt valamikor, azt hiszem sportszereknél!
Lehet kapni ilyet is (normális színben is)
Amikor mi voltunk legutóbb tengerparton nyaralni, akkor elég nagy hullámok voltak, az én cipőmet párszor el is vitte a víz, szerencsére mindig meglett! Utána szereztem egy olyan szandált, mint az utolsó! Az a legjobb, a lábadra lehet állítani, "tartja a bokádat", biztos nem hagyod el!
Amúgy nagyon sok emberen láttam otthoni sportszandált is, lényegében mindegy mivan a lábadon, a fontosabb az, hogy ha hullámozna a víz és ez a kavicsokat mozgatja a lábad alatt, akkor is rajta maradjon a cipő! No meg persze az sem jó, ha túl vastag a talpa, nehogy kimenjen a bokád a kavicsokon (már ha kavicsos a part)!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!