Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjed elmondaná, hogy viszonya van lassan egy éve és szeretne elválni mit tennél?
Figyelt kérdés
2014. jan. 12. 23:37
21/34 anonim válasza:
A többiek már leírták a véleményem, maximálisan egyetértek mindenkivel. Jókat irtatok. Kérdező, itt a harc elkésett sajnos. Talán ha előbb eszmélsz...semmi jelét nem vetted észre az egy év alatt?
22/34 anonim válasza:
Harcolni? Visszahódítani? Egy olyan gerinctelen patkányt, aki képes volt 1 éven át a szemembe hazudni minden egyes nap?? Közben meg végig mást ölelt, szeretett a hátam mögött?? Hát milyen világban élsz te?
Teljesen egyértelmű: azonnal válás.
23/34 anonim válasza:
Azt mondanám neki, hogy van fél órája, amit annyi idő alatt össze tud szedni a cuccaiból, azt viheti, a többit kidobod. És legközelebb már csak a bíróságon óhajtod látni. Zárcsere azonnal.
24/34 anonim válasza:
Harcolnál, mert azt hiszed te rontottál el valamit, és most helyrehoznád? Sokan önváddal kezdik, de te ne tedd. Nem a te hibád. Egy évig csalt téged. Cseréld le az önvádat boldogságra, hogy végre megszabadulsz tőle. Nem érdemel meg téged.
25/34 anonim válasza:
Meg aznap kidobálnám a cuccait, és kirugdosnám a lakásból. Többé látni sem akarnám azt a gusztustalan férget, aki 1 éven át folyamatosan képes volt csalni valakivel. És valószíbűleg én lennék az, aki azonnal beadná a valópert.
26/34 anonim válasza:
Elengedném, még ha baromira fájna, akkor is. Ha van még dolgunk egymással, visszajön.
Engem 2012 szeptemberében hagyott el a barátom, most pedig újra együtt vagyunk.
28N
27/34 anonim válasza:
Utolsó és nem félsz, hogy újra elhagy?? Én ezek után tuti nem tudnék megbízni benne! Elvből nem engedném vissza. Ne nézzen már átjáróháznak.
28/34 anonim válasza:
Nem vagyok váláspárti, és hiszem, hogy ami elromlott, azt próbáljuk meg megjavítani, ne dobjuk ki azonnal. De ilyen esetben, bár belepusztulnék a fájdalomba és a megalázottságba, nem harcolnék. A lehető leghiggadtabban letisztáznám a férjemmel a továbbiakat, ha gyerek van, akkor hogy hogy képzeljük a láthatást, vagyonmegosztást stb., és nem élnék vele tovább egy fedél alatt egy percet sem. 1 év sok idő, ő fülig szerelmes lehet a barátnőbe, téged meg ez idő alatt valószínűleg szépen leépített az érzelmeiből, így nem látnám értelmét, csak nevetségessé tennéd magad. Tovább lépnék mielőbb, hisz annál hamarabb kikecmeregnék az egészből és találnék egy új szerelmet.
29/34 anonim válasza:
ma 09:36
Mivel szeretjük egymást, és a kapcsolatunk a szünet után mélyebb és szenvedélyesebb, nem gondolok egyelőre ilyenre. Persze felmerült a kérdés bennem is, de nem agyalok felesleges ideget okozva magamnak ezen.
28N
30/34 anonim válasza:
Hogy nem lehetett észrevenni, hogy egy éve viszonya van? Sajnos úgy néz ki, már nem nagyon van miről beszélnetek, de ha te úgy érzed akkor harcolj! A te döntésed! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!