Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjed elmondaná, hogy viszonya van lassan egy éve és szeretne elválni mit tennél?
Figyelt kérdés
2014. jan. 12. 23:37
11/34 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel, itt már nincs miért harcolni...
12/34 anonim válasza:
Hát én se harcolnék. Egyébként az se mindegy, hogy a ti kapcsolatotok pld. olyan, amiért érdemes lenne harcolni? Szeretitek egymást, beszélgettek, van szex, stb. stb..? Mert lehet, akkor érdemes lenne... de amúgy minek?
13/34 anonim válasza:
Úgy pofán verném ,hogy elöntené a vér..!!
Aztán kirúgnám a pics..ba!
Amúgy nem vagyok egy ordenáré nő..de ezt váltaná ki belőlem első hallásra!
14/34 anonim válasza:
Nekem aztán már nem kellene ezek után.
15/34 anonim válasza:
Élném tovább az életem nélküle.
16/34 anonim válasza:
Harcolni??? Aztän minek?
Ha egy ejszakäs kalandja lett volna, akkor se kellene többe.
Lehetne töle 10 gyerekem, akkor is otthagynäm.
17/34 anonim válasza:
miért alázkodnál meg egy olyan emberszerű lénynek, aki már előtte is keményen megalázott...?
pakold össze a cuccait, mehet az új szerelméhez.
persze ha van gyerek és közös hitel, akkor nem olyan könnyű, de minden megoldható.
18/34 anonim válasza:
Egy éve aláz azzal, hogy megcsal, és már válni is akar? Itt nincs miért harcolni!
19/34 anonim válasza:
Hogy akarsz harcolni?szexi bugyi festett haj?Ezek ócska trükkök.Megtéped a nőt?nem az fogadott neked örök hűséget.Ha meg nyerte had vigye.Ne csinálj magadból bohócot.Egy pasiért sosem verekeszünk harcolunk!Emeld fel jó magasra a kis fejed,az élet megy tovább.Találsz te még magadnak pasit.Nyugtasd magad a szerelem olyan mint a nátha,majd elmúlik és ők is unni fogják egymást!
20/34 anonim válasza:
Nyitnám az ajtót, és segítenék neki összepakolni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!