Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok a helyemben? A férjem az ünnepnapok után (karácsony, névnap, szül. Nap) tavaly óta nagyon drága ruhákkal állít haza.
Figyelt kérdés
Mármint márkás férfi ruhák,amik neki jók. A tavalyi kabátja egy 120 ezres kabát. A márka alapján tudtam utána nézni.Szóval ilyen értékű dolgokra gondoljatok.Neki nincs ennyi pénze,hogy magának ilyesmit vegyen,nem is szokott.Természetesen egyokhez sincs számlája.De minegyiken ott van az eredeti minőségtanusítvány és látszik ,hogy újak.Ezekre a cuccokra feltűnően vigyáz.Nagyon idegesen nézegette a múltkor is,hogy kilyukadt-e az egyik ilyen felsője. Szerintetek van okom féltékenységre? Hogy derítsem ki,hogy kitől kapja ezeket vagy honnan vannak? Viszonya van valakivel szerintetek?Várom a tanácsokat.2014. jan. 12. 11:13
1/20 anonim válasza:
szerintem nem nőtől kapja..ha erre gondoltál..ha csak nem állt férfi pr@stinak xD de kétlem..miért nem kérdezel rá? Lehet van vmi ismije akitől olcsóbban beszerzi..vagy volt dugi pénze és erre költötte. Szóval szerintem ne nőre gondolj. :)
5/20 anonim válasza:
Meglepődnék már azon is hogy nélkülem ment vásárolni...
A férjjednek külön pénze van, van házasságiszerződésetek?
Tuti az első márkás ruhánák megkérdeztem volna, hogy hogyhogy ,
És mennyi volt..
Ráadásul mi minden költött összeget vezetünk a költségvetési naplóba...
6/20 anonim válasza:
Kezdésként beszélj vele, végülis a férjed.
7/20 anonim válasza:
Én nem gondolom, hogy lenne okod a féltékenységre, azonban az aggódásra van okod. Nyilván kérdezted már tőle, honnan vannak (elég elszomorító lenne, ha egy házasságban ennyit se kommunikálnátok), és ha titkolózik, az elég kellemetlen, akármiről is van szó.
8/20 A kérdező kommentje:
Az ár le van firkálva a címkéken.Ezért gyanús,hogy ajándék volt.
2014. jan. 12. 11:50
9/20 anonim válasza:
Az én párom néha a testvére ruháit hozza haza, munkaból megáll anyjanal zuhanyozni és felkapja a tesója poloját, nadrágját. Nem lehet valami ilyesmi a dologban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!