Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves kisfiamnak milyen...

Djudit kérdése:

2,5 éves kisfiamnak milyen távirányítós autót vegyek?

Figyelt kérdés
Karácsonyra azt szeretnénk neki venni, de nem tudom, hogy az ő kis kezének milyen lenne a legjobb, amivel már tudna ügyesen játszani. Van valakinek tapasztalatA?

2013. nov. 20. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
2,5 évesen még nem fog tudni a távirányítós autóval játszani. Ha mindenképp azt szeretnél, akkor valami olcsóbbat, esetleg olyat, amit csak előre-hátra lehet irányítani. A nagyobbik fiam nagy autós (kb. 500 db van), de úgy 4,5 évesen játszott először távirányítóssal. Kapott korábban ajándékba mástól, de nem használta, csak tologatta. Amelyiken pedig vezetékes irányító volt, arról le kellett vágni a vezetéket, mert zavarta. Inkább tologatja és brümmög hozzá. Már 5 éves elmúlt, de a távirányítós autók ott porosodnak a polcon, nem igazán szokott velük játszani.
2013. nov. 20. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:

2 és fél éves a fiam, már tudja irányítani és imádja.

Én is olcsóbbat vettem elsőre, jó kis kínai, törte-zúzta, de csak akkor kapott sokkot, mikor az emeletről leesett. Most kap majd egy újat.

Olyan nagy kerekű volt. Csak a zenéje vitt a sírba.

2013. nov. 20. 16:21
 3/5 anonim ***** válasza:

én is olcsóval kezdtem, szét is tört mindkettő.

3 évesen kapott egy drága carrera autót, egész nap nyúzza és semmi baja :)

2013. nov. 20. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet kapni egy chicco márkájut. én a müllerbe vettem. 2 éves kortol valo. nekem se játszik vele, csak tolgatja.
2014. jan. 17. 09:07
 5/5 anonim válasza:

Talán most már éredtebb hozzá a fiad. Ha még érdekel a téma, akkor nézd meg a WL Toys L999-et. Jó kis autó, gyors, szórakoztató, strapabíró, és megy szőnyegen, meg úgy bárhol...

Vagy szintén nem túl drága, de strapabíró, komolyabb járgány: Himoto EXT 16, vagy Mastadon 1:18. De csakis a gyengébb, olcsóbb brushed motorral ajánlom.

2017. okt. 19. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!