Milyen ismeretterjesztő meseket ajanlanatok 4 éves kisfiamnak? Nagyon szereti!
Figyelt kérdés
2013. nov. 18. 09:55
1/8 anonim válasza:
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy... sorozat. Régebben jópár fent volt a youtube-on, nem tudom, most mi a helyzet, az utóbbi időben minden eltűnt a youtuberól, amiért érdemes volt oda menni..
2/8 anonim válasza:
Képes mindentudó gyerekeknek c. sorozat. Több témában lehet kapni és vastag, megéri az árát.
3/8 anonim válasza:
Én is az egyszer volt sorozatot és a Hogyan működik-et ajánlanám. Párszáz forintért meg lehet őket venni dvd-n, már posta shopban, metro nagyáruházban, müller drogériában és más hasonló helyeken is láttam, kb. 599 Ft volt egy lemez. Ennyiért talán megéri megvenni :)
4/8 anonim válasza:
2-es vagyok. Nekem automatikusan könyv jutott eszembe, ezért azt javasoltam :-)
5/8 anonim válasza:
Tv vagy könyv? Tv-ben az m2-n az Eszes Jess sorozatot szereti nagyon, könyvet meg a Kis felfedező sorozatot, ill. karácsonyra a Mit?Miért?Hogyan? sorozatból akarok neki venni. A könyvek nem mesék, ismeretterjesztő könyvek.
6/8 A kérdező kommentje:
Jöhet konyv is, mese-rajzfilm is!!! 😊😊😊😊
koszonom a válaszokat
2013. nov. 18. 13:12
7/8 anonim válasza:
Állati küldetés, mindkét gyermekem nagy kedvence.(4,5 éves)
8/8 anonim válasza:
-Leo az ifjú vadőr
-Varázslatos iskolabusz
-Állati küldetés
-Albert mondja természet jobban tudja
-Dzsungel könyve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!