Érdemes megrendelni az Editions Atlas SA "Játékos ismeretterjesztő" kártyákat a gyerkőc részére? Nem átverés? Megéri?
Szerintem nem!
Én most próbálok tőlük megszabadulni! Azt hittem babáknak való, de nagyon nem. Vékony kis vacak papír lapok... Nem éri meg!
Mi is így jártunk azt mondták, hogy vízhatlan vastag karton ehelyett egy kalap... a fiam amint a kezébe vette úgy tépte szét és meg csócsálta:) és dobozt is tudtam volna olcsóbban venni...
Szerintem se rendeld meg.
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat!!!
Én megkaptam az első csomagot 980.-Ft-ért.Beszéltem az ügyfélszolgálattal,25 db küldeményt fogsz kapni 4.280.-Ft áron,2 db-ot 1.580.-Ft-ért,plusz az első 980.- Ft. Ami össz.:111.140.-Ft!!!
Ennyi pénzért már veszek neki többfajta készségfejlesztő munkafüzetet,bár szerintem ezek is jók,csak nagyon drága!!
Szia!
Köszönöm szépen, később én is utána számoltam és leesett az állam... Nagy átverés! Köszönöm szépen a választ!
..én is pont most írtam nekik, hogy hiába próbálkoztak be, én ugyan nem rendeltem semmit, így hagyjanak békén.
Nagyjából ezeket írtam le, csak normálisan megfogalmazva a levelükben megadott ugyfelszolgalat@editionsatlas.ch címre. Ha még utána is fogják küldeni a dolgaikat, megmondom a postásnak, hogy küldje vissza, ugyanis az én esetemben még a cím sem stimmel teljesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!