Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészséges így a házasságunk?
már nem tudom, mit tegyek, mit gondoljok, hogyan tovább....
férjemmel kb 4 éve vagyunk házasok... az utóbbi időben nagyon megváltozott minden... olyan hideg, hűvös az egész házasságunk.. esténként csak azt beszéljük meg, hogy minden oké volt e aznap és ennyi... ő alszik én csinálom a dolgom.. alig beszélgetünk, alig vagyunk együtt, amikor lenne rá alkalom akkir másképp alakul.. pl tegnap este megkértem, hogy időben jöjjön be hozzám, mivel itthon volt, tevékenykedett kint... kártyázzunk egyet, közben beszélgessünk, igyunk meg egy kis bort, lazítsunk... bejött késő este teljesen fáradtan és azzal kezdte hogy meddig kell majd kártyázni??mert ő fáradt.. na akkor berágtam és mondtam hogy menjen nyugodtan aludni.. megértem hogy hétközben fáradt, hiszen fizikai munkát végez.. de megigérte hogy hétvégén másképp osztja be az idejét.. ráadásul nem dolgozott most sem, csak a hobbijával foglalkozott.. de velem sosem.. már vásárolni sem jön velem, egyszerűen érdektelen.. nem is szexelünk.. ha igen az is kb egy perc és csak neki jó.. én már nem tudom mit tegyek... a váláson is gondolkodtam bár amikor nagyon összeveszünk azt ő is szokta mondani... mit tegyek?? boldogtalan vagyok így és belefásult.... 31/N
Azt nyilván te is érzed, higy ez így nem jó!
A férjed jól érzi így magát?
Nagyon más választásod nincs, minthogy leülteted és megbeszélitek. Ha nem hajlandó beszélni, akkor alkalmazz drasztikusabb megoldásokat!
Szerintem mondd meg neki, hogy 2 dolgot gondoljon át:
1. Szeret-e még egyáltalán, mert ha nem, akkor nincs értelme!
2. Miért nem elégít ki, neked rosszul esik az, hogy csak használgat, mint egy zsepit.
Ebből a két kérdésből minden kiderül. Van gyerek? Igaz, nem írtad, hogy lenne, de az mindent megváltoztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!